Aceasta e povestea cutremurătoare a fotbalistului înjunghiat de 7 ori. În mai 1997, când avea 20 de ani, Laurenţiu Lică era legitimat în Austria, DSV Leoben. Tatăl fostului jucător, cunoscut ca „Belmondo”, a avut o ceartă cu Ştefan Dinu, cunoscut drept Fane „Căpățână”. Ulterior, ultimul s-a răzbunat pe Laurențiu Lică și l-a înjunghiat de 7 ori cu un cuțit și cu o sabie, a relatat gsp.ro.( vezi ce spune Costel Corduneanu despre Sile Cămătaru)

Citeste si: Căutarea Alexandrei Măceșanu a fost coordonată de clanurile de interlopi!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Prima reacție a lui Dani Mocanu după ce a fost săltat de mascați pentru un videoclip: ”Risc între 6 luni și 3 ani de închisoare”

Citeste si: Doliu în lumea interlopă din România. A murit Gipsy, "Legenda Dobrogei"!

Povestea cutremurătoare a fotbalistului înjunghiat de 7 ori: "Eu eram un copil nevinovat, ei erau oameni fără minte”

Fotbalistul a avut nevoie de un an de pauză, revenind ulterior la Rocar și Torpedo, retrăgându-se în 2001. Fane „Căpățână” a fost condamnat la 7 ani și jumătate de închisoare. “Fane Căpățână nu e domn. Nu mai contează ce a fost. Au trecut anii, iar acei oameni au plătit pentru fapta aia. E un capitol închis. Au plătit într-un fel sau altul. Eu eram un copil nevinovat, ei erau oameni fără minte”, a declarat Laurențiu Lică la GSP LIVE.

Povestea cutremurătoare a fotbalistului înjunghiat de 7 ori: "Ei au plătit, au făcut închisoare"

S-a aflat despre povestea cutremurătoare a fotbalistului înjunghiat de 7 ori. “Eu jucam în Austria și mă dorea Hajduk Split. Venisem în România și luni urma să plec la Split pentru a semna. Vineri mi s-a schimbat sensul carierei. M-au înjunghiat la câțiva milimetri de inimă. S-a rupt sabia în mine, sunt puternic! Tata era un om puternic și alții au vrut să-i arate că și ei sunt puternici. Dar s-a lovit de un perete! Au încercat să-mi facă rău. Ei au plătit, au făcut închisoare, dar au plătit și altfel...”, a mai declarat Laurențiu Lică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si