Close sidebar
Close sidebar

Povestea cutremurătoare a unei tinere din Botoșani. A fost anunțată prin telefon că a fost infectată cu un virus mortal

După ce s-a hotărât să pună punct unei relații cu un bărbat de 32 de ani, o tânără a fost anunțată că a fost infectată cu HIV.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Botoșăneanul în vârstă de 32 de ani a ajuns pe mâna procurorilor după ce a întreținut relații sexuale cu o tânără fără să o anunțe că e seropozitiv.

Citeste si: Alex Zănoagă îi dă replica lui Jador! Fostul concurent de la Puterea Dragostei vorbește și despre relația cântărețului

Citeste si: Fata lui Laurette, victima bullyingului în școală! Un coleg a lovit-o până a lăsat-o fără un dinte: "Mi-am văzut copilul plin de sânge. A fost scuipată și batjocorită"

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Fata a fost anunțată de această aituație sec, prin telefon, după ce a hotărât că vrea să încheie relația cu acesta.


După aflarea veștii șocante, fata și-ar fi făcut analizele însă rezultatul a fost negativ. Specialiștii arată că, în caz de infectare, virusul poate să apară într-un interval de 3 până la 6 luni.

Citeste si: Tragedie la Timișoara: Doi copii şi mama unuia dintre ei au murit, după ce s-a făcut dezinsecție în bloc

„Persoana respectivă a întreţinut mai multe raporturi sexuale cu partenera sa, dar aceasta nu a fost infectată, nu a dobândit virusul.

Legea penală pedepseşte şi în forma tentativei fapta respectivă, iar procurorii au dispus trimiterea în judecată a autorului„, spunea la vremea trimiterii în judecată, prim-procurorul Valeriu Chihaia de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Fostul ei iubit riscă și până la 10 ani de închisoare dacă instanța constată că este vinovat de infectarea cu intenție a fetei cu HIV.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI