Arton s-a născut în Venlo, Olanda și nu s-a așteptat vreodată că meseria sa de bodyguard îl va duce în atât de multe locuri.  „Am păzit-o pe regina olandeză Maáxima ani de zile”, a povestit Arton, citat de stiridiaspora.ro.   „În urmă cu opt ani, s-a întâmplat să mă aflu în Germania pentru muncă. Eram pe pistă cu băieții pe care trebuia să-i păzesc.

Le era foame și doreau să facă o escală la McDonald's. Așa că am intrat. Eva-Mariana stătea în spatele tejghelei. M-a întrebat ce vreau să comand. I-am răspuns: tu. Ea a râs, dar mi-a dat oricum numărul ei de telefon”.

Citeste si: O româncă însărcinată a vrut să fure un lingou de aur în Italia. Aurul are o valoare totală de 30.000 de euro

În momentul în care olandezul a văzut-o pe Eva a realizat că este dragoste la prima vedere.  „Când mi-a vorbit, părea cel mai arogant bărbat pe care l-am văzut vreodată”, a mărturisit românca.  „Stătea acolo în hainele lui scumpe cu mașina lui scumpă. Nu arătam așa pe atunci. Nu am înțeles ce a văzut în mine. I-am dat numărul meu, dar doar pentru că am crezut că nu va suna niciodată.

Dar după prima noastră întâlnire, a trebuit să mă răzgândesc. Acel arogant a fost în principal parte din atitudinea lui de muncă, era foarte diferit”.

Cei doi au împreună o fetiță

Eva-Mariana se afla în Germania de doar o lună atunci când și-a cunoscut soțul, dar nu avea să stea mult acolo.  „În aceeași seară am sunat-o și am plănuit o întâlnire”

, a mai mărturisit Arton. Între cei doi a fost o conexiune instantă.   „Am întrebat-o pe Eva-Mariana de unde vine și dacă au acolo plaje frumoase. Răspunsul a fost da și așa am plecat trei săptămâni în vacanță în România. După aceea, ne-am mutat imediat împreună în Olanda”. După cei opt ani de relație, familia celor doi s-a mărit cu încă un membru. Au o fiică, Céline. Cum au ajuns cei doi să locuiască împreună cu fetița lor în Bree?  „Fratele meu locuiește în Tongerlo și eu căutam o casă”, a explicat Arton.  „Era una de vânzare la câteva străzi distanță. Așa am ajuns aici”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a fost ucisă de amantul român în Marea Britanie. Soțul, tot român, i-a prins împreună

Arton a cerut-o în căsătorie pe româncă după ce s-a întors Franța.   „Am fost acolo pentru o misiune de securitate”, a spus el.  „Atunci, deodată, am avut un sentiment și am cumpărat un inel. Întors acasă am cerut-o în căsătorie pe Eva-Mariana.

Apoi s-a dovedit a fi însărcinată și ne-am amânat nunta pentru un timp”.

În urmă cu câteva săptămâni, cei doi s-au căsătorit în Bree.  „Am hotărât asta cu două săptămâni înainte”,  a povestit râzând Eva-Mariana.  „De fapt, nimic în această relație nu a fost planificat. Trebuia să fim la primărie și apoi să ne întrebăm ce trebuie să facem pentru a ne căsători. Două săptămâni mai târziu era timpul. Am ținut nunta mică. În acest fel, mai avem niște bani pentru a pleca într-o lună de miere în Egipt cu fiica noastră”.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citeste si: Reacția incredibilă a unei bunicuțe care a văzut pentru prima dată marea. Imaginile au ajuns virale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si