"În această relaţie, dacă mă gândesc ce există în jurul meu, da, e bine să fii tăcut, pentru că dacă ieşi în vitrine, eşti călcat în picioare. Aşa, dacă toţi oamenii de bine tac, rasa se duce de râpă. Şi aşa va fi. Pentru că oamenii de bine îşi văd de treburile lor, sunt mulţumiţi cu un colţuc de pâine şi un ceai, n-au nevoie de piscine şi elicoptere”, a declarat acesta.

S-a casatorit cu Lucia pe cand ea era in liceu. Intre ei a fost pasiunea la prima vedere. Nu a regretat nicio clipa ca s-a casatorit de tanara, desi au fost si momente dificile.

„Cand stai langa un actor, indiferent ca este un actor foarte mare, de fapt langa orice fel de artist, trebuie sa accepti unele provocari pe care ti le da aceasta calitate de sotie a unei personalitati. Pentru ca mai ales actorii, au si ei trairile lor, in perioada de realizare a unui rol sunt mai nervosi sau au momente de angoasa, dar intelegerea conteaza foarte mult. Noi n-am avut probleme majore in casnicia noastra, ne-am casatorit foarte tineri, eu eram inca la liceu“.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Au fost momente mai dificile in viata, e foarte adevarat. Insa, cateodata, si el isi da seama ca poate a fost mai nervos si ii pare rau. El are un suflet de copil, niciodata n-ar putea sa gandeasca rau despre cei din jur si mai ales fata de cei care-i sunt foarte apropiati. Si eu zic ca, daca am trait atatia ani impreuna, nu i-am trait dintr-un anumit motiv, pentru ca actorii pana in zilele noastre nu au castigat mare lucru“, mai marturiseste Lucia, potrivit revistatango.ro.

Actorul a marturisit ca longevitatea casniciei i-a tinut si longevitatea in cariera: „O linişte familială este benefică carierei”.

”Din 1964 suntem împreună. A fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut când ea era studentă în anul întâi la Conservator şi după 3 ani de ţinut de mână, ne-am căsătorit. Am pornit fără nimic, un covor şi-o pernă, şi am adunat încet, încet o casă plină cu bibelouri, cu tot ce trebuie sau ce nu trebuie unui om. Între noi a contat înţelegerea, capacitatea fiecăruia de a lăsa de la el şi faptul că suntem prieteni foarte buni. Iar data căsătoriei noastre este 29 februarie, special am ales-o, ca să serbăm din patru în patru ani şi să nu ne simţim prea longevivi. Sunt sensibil, iar dacă nu ai suflet de copil înseamnă că ai murit, mai ales în meseria asta”, mai spunea Marin Moraru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si