La doar 18 ani, Bianca Andreescu a castigat ultimul meci din turneul Indian Wells cu o putere care ii face pe specialisti sa o numeasca magnifica. Desi a crescut si s-a antrenat in Canada, romanca nu si-a uitat tara si le-a transmis celor de-acasa un mesaj.

Citeste si: ATENTIE! Imagini care va pot afecta emotional! Alexandra de la “Bravo, ai stil!”, victima unui accident rutier grav! A ajuns de urgenta pe mana medicilor

Emotiile au coplesit-o pe Bianca la finalul meciului in care a luptat cu o determinare extraordinara.  Romanca si-a pus toata forta in lovituri si dupa doua ore in care terenul a fost al ei,  si-a nimicit reputata adversara!

Bianca Andreescu a invins-o pe Angelique Kerber, fostul numar 1 mondial, cand nimeni nu-i dadea vreo sansa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Singurii care au crezut in ea au fost organizatorii turneului care au propulsat-o automat in competitie printre cele mai bune jucatoare. Parcursul senzational din timpul turneului au facut din tanara cu radacini bine infipte in pamantul romanesc cea mai tanara castigatoare de la Indian Wells dupa Martina Hingis, Serena Williams si Monica Seles.

Citeste si: Ramona Gabor, viață de lux! Cum a fost surprinsă într-o vacanță din Thailanda?

Desi poarta nume romanesc, Bianca nu reprezinta Romania, ci Canada, tara in care s-a nascut.

Cu inima e insa la Vaideeni- acasa la bunici.

Nu trece o vara fara sa-i stranga in brate. "O bucurie mare am simtit! Sa ii dea Dumnezeu sanatate sa aiba grija Maica Domnului de ea sa nu se accidenteze ca asta e lucru mare, mama.", spune batrana.

Parintii au adus-o pe lume in Toronto insa dragostea pentru tenis a descoperit-o la un club sportiv din Pitesti.

Citeste si: Testul pe care 98% dintre români l-au picat! Poți completa spațiile libere cu litere pentru a forma un cuvânt care se citește LA FEL și invers? E mai dificil decât pare!

Dupa cativa ani in care au incercat sa-i construiasca un viitor aici, au dus-o definitiv peste Ocean.  Canada a facut din ea o campioana. "Nu putea Romania sa faca din ea o campioana., nu putea. Cand a cerut viza de Canada, romanii n-au vrut sa ii dea viza si am fost la unguri si de la ei am luat viza.", povesteste bunicul.

Bianca va primi aproape 1 400 000 de dolari si 1.000 de puncte WTA.

Dupa succesul de la Indian Wells, urca pe locul 24 in clasamentul celor mai bune jucatoare ale lumii.
Simona Halep ocupa deocamdata locul 3.

Citeste si: Un profesor român a stabilit ce legătură există între un gaz inodor și incolor din casele noastre și apariția unor forme de cancer!

Bianca a fost felicitata si de prim ministrul candian. Justin Trudeau i-a laudat performanta, pe Twitter. Jucatoarea de tenis i-a multumit si s-a aratat onorata sa reprezinte Canada.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si