In viitor, probabil, vom lucra la genom, vom schimba structura genetica, vom face al treilea rand de dinti poate. Intr-acolo se indreapta viitorul stomatologiei.

Pasim astazi in clinica celui mai cunoscut stomatolog din Boca Raton, Florida. In fata lui Mihai Radu, Michael Radu cum ii spun pacientii, americanii raman cu gura cascata, la propriu din 1989.  Unii vin pentru controale si tratamente de rutina. Dar multi vor sa repare ceea ce alti dentisti au facut.



Medicul roman are grija intotdeauna sa le spuna pacientilor ca nu aspectul estetic trebuie sa fie prioritar.

Prof. dr. MICHAEL RADU, medic primar stomatolog: Oamenii sunt interesati de estetica, dar niciodata nu facem estetica inainte de a face fundamentul ca lumea. Fara sa ai dintii sanatosi si gingiile sanatoase nu poti sa ai dinti frumosi.

In fiecare zi vede cel putin 10 pacienti, astfel ca intr-o luna vreo 200 ii calca pragul clinicii. Pe fiecare in parte il primeste zambind si fara halat alb.

"Se zice ca are frica de halat alb, pentru mine e un mod de a ma exprima. Uitati-va ce pantofi am. Vreau sa transmit mesajul ca e modern, este relaxant, nu sunt probleme".

Isi iubeste meseria si ii place sa gaseasca solutii pentru cele mai complicate cazuri. Ba chiar ideea unor investigatii tridimensionale pe care le-a brevetat in urma cu 3 decenii, a devenit  realitate.


Prof. dr. MICHAEL RADU, medic primar stomatolog: Stomatologia va evolua la modul ca vom face implante de muguri dentari, adica sa creasca dinti noi din tesuturi embrionare, sa nu mai punem implante.

Prof. dr. MICHAEL RADU, medic primar stomatolog: In viitor, probabil, vom lucra la genom, vom schimba structura genetica, vom face al treilea rand de dinti poate. Intr acolo se indreapta viitorul stomatologiei.

Chiar daca locuieste de 30 de ani in America, nu si-a uitat o clipa radacinile.
 

"Am fost roman, sunt roman, o sa raman roman,faptul ca traiesc in America nu ma schimba ca persona."

Dr. Daniel Radu, medic stomatolog: Eu m-am nascut aici, dar simt ca am radacini importante in Romania

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si