Close sidebar
Close sidebar

Povestea de viață a Crinei, fata care a trăit pe stradă, iar acum a murit intoxicată în casă

Crina este fata care a trăit mulți ani pe străzi, din mila trecătorilor. Tânăra a stat și iarnă și vară pe unde a apucat, după ce sora ei mai mică a căzut de pe scara de incendiu a unui cămin în timp ce se juca și a murit.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fata l-a cunoscut pe Teo și într-o zi au devenit părinți. Apoi s-au mutat într-un apartament cu chirie, iar Crina a continuat liceul la seral.

Povestea de viață, plină de durere a Crinei, fata care a trăit pe stradă, iar acum a devenit mamă

„Nu am recunoscut-o, în prima instanţă. Mai apoi, nu m-am putut opri din plâns când am văzut ce bine arăta. Am povestit puţin cu ea şi ne-a spus că a «ieşit» de pe stradă, că e căsătorită, are un fiu, Darius, şi că e fericită. Lucra şi făcea liceul la «seral». Era bine, optimistă, plină de viaţă şi extrem de mulţumită cu noua ei viaţă. Crina ne tot spunea cum Dumnezeu, Darius şi soţul ei au scos-o de pe stradă.

Darius era «îngerul» ei, pe care Dumnezeu i l-a trimis să îi schimbe viaţa“, a povestit Ana Negrulescu, o tânără care împreună cu soțul său s-au ocupat și de cazul femeii, atunci când era pe stradă, pentru ziarul Adevărul.

Citeste si: Fetița de doi ani care se afla în mașina care a lovit ursul din Harghita are coșmaruri ”Se trezește noaptea țipând”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Cine este jurnalista care a întrebat-o pe Dăncilă cum se calculează aria cercului? Andreea Dumitrescu, considerată ”prea agresivă” de șefii PSD și forțată să-și dea demisia

Povestea femeii s-a terminat tragic atunci când ea și fiul ei au murit.

Crina și-a găsit sfârșitul la vârsta de 29 de ani, la două zile după ce copilul ei a murit. Mama și fiul au fost două din victimele blocului din Timișoara în care s-a făcut deratizarea.

Citeste si: Tragedie pe un drum din Brăila. Familie spulberată de un șofer

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI