Close sidebar
Close sidebar

Povestea de viata crunta a tinerelor care se prostitueaza din dragoste pentru proxenet: „Sa moara copiii mei daca te mai las .Ne luam apartament, daca facem bani”. Luau fete din centre de plasament si le scoteau „pe piata”

Promisiunea unei vieti linistite, o familie si multa iubire. Doar cateva cuvinte erau necesare pentru cateva tinere ca sa se prostitueze.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In locul promisiunilor, acestea primeau batai, amenintare si droguri.

Sunt detaliile socante ale unei anchete a procurorilor DIICOT in cazul uneia dintre cele mai agresive retele de trafic de persoane din Romania.
Mai multe tinere romance au fost batute cu salbaticie sau drogate de catre proxeneti si fortate sa se prostitueze in Marea Britanie, Germania, Olanda sau Irlanda.

Printre victimele interlopilor sunt si fete minore, o parte dintre acestea provenind din centre de plasament, din mediile defavorizate, din familii cu venituri mici sau destramate. Detaliile cutremuratoare apar in cea mai recenta ancheta a procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

„Sa moara copiii mei daca te mai las, daca nu ne luam amandoi un apartament, daca facem bani si nu stam acolosa. Asculta pe iubirea ta. Sa moara copiii tai daca eu te las vreodata in viata ta, de nu ne-om lua apartament, daca mai venim in tara, sa ne luam apartament si stam acolo linistiti”.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

„Daca eu am zis sa moara fata mea si Nicolas ala din burta, daca eu te mai las in viata mea, daca tu tragi cu mine si vad eu ca esti pentru mine si nu esti pentru familia ta, sa n-am parte de copiii mei, sa mor in acccident daca eu te mai las in viata mea. De nu ne luam un apartament, cat e un apartament 7-8-10.000,

in Gaesti, luam un apartament si stam acolo. Poate da Dumnezeu sa ramai gravida, sa-mi faci si mie un copil, sa nu mai stiu de nimeni, ai inteles?”, erau cuvintele dulci cu care unul dintre proxeneti convingea o tanara. Interceptarile sunt probe in dosar.

Nu toate victimele se transformau in prostituate din dragoste pentru proxenet, altele erau pacalite cu castigurile usoare. „Roxana” are 20 de ani, un copil minor, si este originara dintr-o localitate din judetul Vaslui.

Femeia a fost amagita de proxenetul Roberto-Marian Dumitru, zis „Coipan”, sa practice prostitutia in clubul de noapte „Sex Inn”, din Hanovra (Germania),  pentru a face bani pentru cresterea copilului, lasat in Romania. „Coipan” coordona o ramura a gruparii care activa in Gemania. In club, „Roxana” a dat si peste alte romance care erau sub protectia proxenetului.

Citeste articolul integral pe Adevarul.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI