Monalisa este una dintre cele mai cunoscute figuri din comunitatea LGBT. 

Ea s-a stins din viață de Crăciun, în timpul unui live pe Facebook. La momentul producerii tragediei, Monalisa ținea o mână pe icoană și o candelă aprinsă în pat, lângă ea. Pisica sa a răsturnat candela, urmând ca mai apoi întreaga sa locuință să ia foc. În acest infern și-a găsit sfârșitul Monalisa, alături de pisica sa.

Monalisa are o poveste emoționantă de viață pe care o veți afla în rândurile următoare.

Citește și: Emoționant! Povestea impresionantă a medicului Alexandru Pesamosca, îngerul păzitor al copiilor bolnavi: „Astea împliniri domnule. Nu vile, mașini sau mai știu eu ce!”

Transgenderul Monalisa provine dintr-o familie modestă

Tudor Marian Pop, devenit Monalisa, provenea din Vatra Dornei, dintr-o familie săracă și fără multe posibilități materiale. Aceasta și-a expus povestea de viață în cadrul unui podcast în care a fost invitată.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În trecut, Monalisa a povestit că tatăl său avea probleme cu alcoolul. Acesta nu i-a acceptat latura feminină niciodată, astfel încât relația dintre cei doi era destul de distantă. În total, erau 7 frați la părinți, iar mama lor i-a crescut singură. 

„Provin dintr-o familie modestă. Mai mult mama ne-a crescut pe toți șapte. Tata a fost și n-a fost…Foarte alcoolic. Provin dintr-o familie cu probleme financiare, nu bogată.

O familie frumoasă.  Nu am fost niciodată apropiată de tatăl meu. Nici nu am simțit că am tată, dar nici nu m-a interesat dacă m-a acceptat”, a declarat Monalisa, în timpul vieții, în cadrul unui podcast.

Citește și: Cine este Ștefăniță Marcel Stoinea, criminalul care și-a decapitat prietenul cu drujba? El a fost „ajutat” să devină ucigaș

Monalisa era un copil de nota 10

Încă de când era mic copil, Monalisa avea visuri și speranțe mari că va reuși, categoric, în viață. Pentru a-și duce planurile la bun sfârșit, ea a plecat la Iași. Acolo a studiat baletul, iar în acel moment și-a descoperit latura feminină pe care a îmbrățișat-o din acel punct și până în prezent, când a trecut în neființă în ziua de Crăciun.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Am ajuns la Iași și am făcut coregrafie, balet. Aveam visuri mari. Voiam să dansez, să fiu tot elevul de 10, să învâț bine, dar crescând în cămin, la colegiu, mi-am dat seama că de fapt nu vrea Tudor să danseze, vrea Monalisa să danseze. Am preferat să o las pe Monalisa să danseze”, a mai spus transgenderul.

Citește și: VIDEO- Localnicul care s-a desprins de echipele de salvatori pentru a găsi un ucrainean pierdut în munți, mărturii șocante: „Este mort, în apă!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si