Reclamatia unei doamne a pus in miscare toate autoritatile comunei. Pe fir a intrat insusi viceprimarul, care s-a dus sa fileze, pe camp, infractorii cu copite. La scurt timp, s-a intors si cu dovada flagrantului: fotografia, in baza careia cei doi cai s-au ales chiar si cu dosar pentru... pascut ilegal!

Cei doi cai au fost preluati de pe o proprietare privata, sunt in poze, documente care atesta clar, chiar cu mancare in gura, ca sa spun asa, de catre domnul viceprimar”, a declarat primarul comunei, Severus

Beschea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Prinsi in fapt, caii au fost "arestati", pe loc, de politia locala. Cum agentii n-au duba speciala, suspectii cu patru picioare au fost inhamati la masina institutiei. 

Satule de atatea plangeri, autoritatile spun ca au gasit solutia sa tina animalele in frau: pe modelul ridicarilor auto, caii sunt dusi intr-un tarc improvizat, de unde pot fi recuperati contracost.

Au venit, au platit amenzile si au luat caii. Au platit 200 de lei.

Prima abatere e 200 de lei, a doua e 500 de lei, a treia e o mie de lei. A patra, pleaca calul al abator”, sustine primarul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si