Fotograful David Becker, care lucreaza pentru agentia Getty Images, a povestit pentru Time cum a crezut ca impuscaturile sunt focuri de artificii, asa ca a continuat sa faca fotografii in timpul concertului. Doar dupa al treilea rand si-a dat seama ca ceva e in neregula pentru ca oamenii au inceput sa fuga in toate partile. 

“Am vazut o multime de oameni panicati, care fugeau spre iesire”, a povestit acesta.

Si-a luat aparatul de fotografiat si a inceput sa imortalizeze totul: “Am inceput sa pozez. Era intuneric. Oamenii plangeau, dadeau telefoane incontinuu”, a mai spus el.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

La cateva minute dupa ce atacatorul a inceput sa traga nebun in multime, Becker a fotografiat un tanar care pare sa o protejeze pe o femeie pusa la pamant.

Nu stia daca e ranita sau nu, insa cateva minute mai tarziu i-au vazut pe amandoi ridicandu-se: “Nu stiu daca era ranita, insa o proteja cu propriul trup”. Imaginea a devenit la scurt timp simbol al sangerosului atac.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si