Ei bine, protagonistii din imagine au gasit fotografia postata si au explicat ce s-a intamplat de fapt si cum au reactionat oamenii legii atunci cand au primit ceaiul.

“Tocmai am vazut poza asta pe net. Nu stiam ca am fost fotografiati. Iata povestea din spate: aseara am adus la protest vreo 10 litri de ceai fierbinte. Ca sa-l impartim oamenilor infrigurati. La un moment dat (inainte sa inceapa haosul in piata), ii zic Danei: hai sa le dam si domnilor politisti, cu siguranta stau de ore bune in frig.

Ne apropiem de ei si Dana ii intreaba: "Buna seara, doriti niste ceai cald?" (mirare cat cuprinde...) "Stiti, de obicei oamenii ne fac******* [nu vrem sa reproducem cuvantul, este mult prea urat], dar nimeni nu a venit vreodata sa ne dea ceai cald. Va multumim". Pentru ca indiferent de sex, pozitie sociala, orientari politice etc., toti suntem absolut la fel: oameni”, a scris tanarul care apare in imagine pe pagina sa de socializare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Miercuri seara, circa 150.000 de oameni au protestat in Piata Victoriei, cerand retragerea ordonantei de guvern care modifica Codul Penal, adoptata marti noaptea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si