Teodora Ureche, căci despre ea este vorba, este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate intreprete de muzică populară din județul Bistrița Năsăud. Artista provine dintr-o familie simplă, modestă, dar talentul și vocea sa au ajutat-o să ajungă acolo unde și-a dorit încă de mic copil.

Cântăreața Teodora Ureche a povestit despre începuturile sale în muzică și despre cum această artă a atras-o în mrejele sale pentru totdeauna, chiar dacă drumul către succes a fost și este greu. 

"Am avut o copilărie un pic mai grea, dar în același timp fericită. Părinții mei au divorțat când eu aveam 3 ani, mama ne-a crescut singură pe mine și pe fratele meu, dar a încercat să facă tot posibilul să nu ne lipsească nimic. Am iubit muzica din totdeauna și îmi doream foarte mult să-mi fac o carieră din asta, dar eram conștientă că nu se poate deoarece nu aveam posibilitatea necesară pentru studii. Fratele meu e totul pentru mine. A încercat alături de mama să mi ofere totul fără a simți lipsa cuiva. Sunt cea mai fericită că îi am mereu alături de mine", își începe povestea de viață Teodora Ureche.


A făcut sacrificii mari pentru a face școala de arte populare. Chiar dacă i-a fost greu nu a renunțat, din contră s-a ambiţionat şi a învăţat mai mult:  "Când am ajuns în clasa a 8 a am început să iau ore de canto de la o profesoară, eram cea mai fericită.
Am continuat un an și ceva, după am intrat la liceu, dar în același timp am intrat și la școala de arte populare. Bugetul nostru era foarte mic, ne era greu și făceam multe sacrificii dar mi am dorit atât de mult să fac muzică și n-am renunțat. De la școala de arte profesorul m-a înscris la un ansamblu cu care colabora el. Mergeam la diferite evenimente cu ansamblul, eram mega fericită că visul meu ușor ușor prinde contur.
Nu mă gândeam niciodată că o să am eu acest noroc de la Dumnezeu să realizez acest vis. Dar cu pași mărunți oamenii au început să mă cunoască, colegi din același domeniu. Dar norocul meu a fost să-l întâlnesc pe colegul meu cu care cânt și în momentul de față. Am discutat, am vorbit și ne-am dorit amândoi să realizăm ceva și am început să colaborăm împreună. Am cântat mult la un restaurant din oraș, iar atunci am cântat pe bani extrem de puțini deoarece eram la început. Îmi doream din suflet să mă ridic și să avansez deoarece știam că pot mai mult. Și încet încet am început să fiu contactată de oameni pentru evenimente. Eram atât de entuziasmată și de fericită... nu-mi venea să cred"
, povestește frumoasa intrepretă de muzică populară.


Din cauza problemelor cu banii, artista a fost la un pas de a renunța la muzică:  "Eu am început să cânt de mic copil fără posibilitate și fără nimic dar cu mare credință am luptat mult și am trecut prin multe obstacole, la un moment dat îmi ziceam mie că nu mai pot și să închei acest capitol din cauza banilor. Nu am renunțat și am mers mai departe știind că o să reușesc și știind că o să ajung unde îmi doresc și când ai și pe cine trebuie lângă tine treci atât de ușor peste toate și viața ți se pare mult mai ușoară. Și cu capul sus am mers înainte, am cunoscut mulți oameni... unii cu gânduri bune, iar alții mai puțin, dar nu îi compatimeam sau judecăm deoarece doar atât pot.
Încet am început să mă ridic, lumea să mă aprecieze, să mă caute, să mă felicite pentru ceea ce fac. În prezent, am învățat că nu trebuie să renunț așa ușor și să lupt pentru ce îmi doresc cu credință în Dumnezeu, el ne dă la fiecare după sufletul nostru și cât putem duce"
, a mai povestit despre începuturile ei în muzică și sacrifici frumoasa intrepretă de muzică populară, Teodora Ureche.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si