Maurizio Calorio, un italian în vârstă de 47 de ani, a fost conectat la un aparat de susținere a vieții în spitalul Molinete din Torino, după ce, în urmă cu o lună, a suferit un stop cardiac.

Cât timp se afla în spital, italianul a decis să-și împlinească ultima dorință: aceea de a se căsători cu logodnica sa. Italianca, Silvia Duca în vârstă de 42 de ani a devenit mireasă în momentele în care credea că sunt ultimele clipe alături de cel pe care îl iubește.

Citeste si: Cum a reușit un român să alimenteze rezervorul mașinii în Ungaria pentru a beneficia de reducere

Mireasa a dezvăluit pentru presa locală că ceremonia de căsătorie era deja planificată: " Nunta noastră era stabilită pentru luna septembrie și nu știam dacă vom ajunge în acea zi", potrivit jurnaliștilor de la  Daily Mail.

Ultima dorință a italianului: să-și unească destinele cu cea pe care o iubea 

Un funcționar al municipalității din Torino, care a îmbrăcat pentru această ocazie o eșarfă ceremonială, a fost cel care a oficiat ceremonia de la capătul patului de spital al lui Maurizio, care era decorat cu baloane, iar mireasa a avut un buchet confecționat din capace de la tuburile de recoltare a sângelui.

Italianul în vârstă de 47 de ani fusese înscris pe lista de așteptare pentru transplant de inimă din cauza stării sale de sănătate care se deteriora, dar nu avusese noroc până acum, până la momentul nunții sale.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un deținut condamnat la moarte își donează rinichiul unei femei. Ce a transmis bărbatul

La doar câteva ore după ce și-a unit destinele cu iubirea vieții sale, Maurizio a fost anunțat că o inimă donată a devenit disponibilă în Napoli. Mai multe poze de la ceremonia celor doi puteți vedea   AICI.

Reprezentanții unității medicale au organizat un zbor special care a transportat inima la spitalul din Torino, iar în acea noapte, bărbatul a fost supus unei intervenții chirurgicale de șapte ore.

„Fără transplant avea puține șanse să supraviețuiască”

Mireasa a declarat, conform publicației The Times:  "Miracolul s-a întâmplat în acea noapte. După căsătorie am primit un cadou minunat- o inimă nouă pentru Maurizio. Fără transplant avea puține șanse să supraviețuiască'.

Italianul va rămâne în spital sub supraveghere, dar, medicii afirmă că operația a fost un succes și se așteaptă la o recuperare completă. 

Citeste si: Cristian s-a stins din viață într-un accident teribil din Italia. Cine este vinovat pentru moartea românului

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cei doi italieni formează un cuplu de șase ani și au împreună o fetiță de trei luni. Cei doi plănuiau să se căsătorească mai devreme, dar au hotărât să amâne din cauza pandemiei de Covid.

Duca a declarat:   "Eram într-un întuneric total, așa că acest cadou ne-a umplut de bucurie. Acum ne propunem să îmbătrânim împreună și să ne creștem fiica. Mulțumită generozității cuiva, Maurizio are o nouă viață'.

Citeste si: O cântăreață a născut, deși nu știa că este însărcinată. Ea se afla în vacanță în Italia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si