Cele două fete au fost despărțite încă de naștere și ani întregi nu au știut una de cealaltă. Au fost abandonate de către părinți într-un centru deplasament pe vremea când erau doar bebeluși, însă au simțit toată viața că ele există și s-au căutat.

Iar miercuri, 21 septembrie 2022, după ani în care s-au căutat una pe cealaltă, Manuela și Alexandra au vorbit pentru prima oară, după mai bine de 20 de ani.

Alexandra a mărturisit că toată viața ei și-a dorit să își cunoască familia biologică.

Citeste si: Incredibil ce i s-a întâmplat unei femei după ce a făcut cumpărături online! Suma colosală pe care a dat-o pentru câteva alimente

Cu toate că știa că a mai fost căutată în urmă cu patru ani de Manuela, Alexandra a precizat că a vrut să aștepte să împlinească vârsta de 18 ani, deoarece, la acel moment simțea că era prea mică pentru acest pas.

Fetele s-au reîntâlnit după mai bine de 20 de ani

Cele două surori au reușit să se regăsească cu ajutorul unei echipe de televiziune. Momentul a fost unic, transmis în direct la televizor.

„A fost o dorință a mea, de când mi-a spus mama (adoptivă) că m-a căutat sora mea.(...) Mama mi-a spus că a fost sunată de dumneavoastră, însă ai mei au spus să aștept vârsta de 18 ani ca să pot.

Asta era dorința mea, să fac 18 ani să o pot căuta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mama mi-a spus de atunci, de acum 4 ani de când este videoclipul postat.

(...) Știam că mai am frați, știam că sunt adoptată, îmi știam trecutul.(...) Simțeam că este prea devreme pentru mine, eram mică și nu observam toate detaliile, eram prea mică pentru șocul ăsta”, a mărturisit cu lacrimi în ochi Alexandra, în cadrul emisiunii televizate.

Citeste si: Crimă șocantă în Belgia. Doi români au fost uciși cu sânge rece de un fost șef de poliție

Și mama fetelor a fost extrem de emoționată în momentul în care jurnaliștii le-au pus în legătură pe toate trei.

"De când mi-au luat-o atunci cei de la Protecția Copiilor, avea un an. Le-am cerut un număr de telefon și mi-au zis că nu se poate. Atunci mi-au luat-o că mă bătea bărbatul meu și nu aveam unde să mă duc.", a spus femeia.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Chestionată de jurnaliști dacă ar vrea să vorbească și să o vadă pe fiica ei, Alexandra, femeia a izbucnit în lacrimi.

"Îmi este cel mai mare drag. Aș primi-o și aș face totul pentru ea. Aș aduce-o aici la mine. Aș face infarct dacă aș vedea-o. Când era mică era creață, frumoasă. Nu mi-aș fi dorit să o dau, dar dacă mă bătea... Vreau să îi transmit sănătate, fericire, și tot ce e mai bun. Nu mai știu câți ani are... Știu că e blondă, dar în rest, nu mai știu.", a mai spus femeia.

Citeste si: O altă credincioasă intervine în scandalul în care este implicat părintele Visarion Alexa: „Îmi trimitea ursuleţi cu inimioare”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si