Close sidebar
Close sidebar

Povestea emotionanta a lui Alexandru, baiatul premiant care a renuntat la scoala pentru a-si intretine familia - Drama lui e impresionanta

O poveste extrem de emotionanta si care ar trebui sa fie cunoscuta de autoritatile din Romania il are in centru pe un pusti de numai 8 ani care a decis sa infrunte singur greutatile vietii.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alexandru Constantin este din localitatea Frumusani, judetul Calarasi, si a renuntat la scoala pentru a putea sa isi intretina familia, mai precis, pe tatal sau care este grav bolnav si pe fratii lui.

Desi a fost premiant, micutul a renuntat la scoala si acum se trezeste in fiecare dimineata la ora 5 pentru a merge sa aduce sticlele de plastic pe care altii le arunca, dupa care le valorifica pentru a putea sa cumpere ceva de mancare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Mama lui Alexandru a murit in 2013, fiind bolnava de cancer, iar singurul sau parinte, tatal lui, este si el bolnav extrem de grav.

Alexandru a renuntat la scoala si pentru ca ceilalti copii radeau de el ca este sarac si nu ratau nicio ocazie sa il batjocoreasca, noteaza cei de la vocea.biz.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI