Close sidebar
Close sidebar

Povestea emotionanta a tanarului din Timis, declarat mort la nastere. Ce s-a intamplat dupa 32 de ani

Povestea lui Ionel Petrea este una emotionanta. Tanarul abandonat la nastere, crescut prin orfelinate, a ajuns directorul scolii din comuna Fardea, judetul Timis, demonstrand ca orice e posibil cu vointa si daruire.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mama l-a declarat mort la nastere si nici dupa ce a aflat ca e in viata nu a vrut sa-l recunoasca. Ionel traieste zilnic cu durerea de a-si intalni mama, pe strazile orasului Faget, fara insa sa schimbe o vorba cu ea.

In clasa a opta, fratii mamei sale au aflat ca Ionel traieste intr-un orfelinat din Lugoj si l-a dus acasa sa o cunoasca.

“Am venit la Faget, unde mama era magazionera la Gostat, si au chemat-o. A venit, s-a uitat de la distanta la mine si a spus ca trebuie sa plece, ca ea are treaba. Eu, din momentul cand am intrat acolo, am început sa plang, nu m-am putut abtine”, povesteste Ionel pentru cancan.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

A crescut cu aceasta durere in suflet si si-a dat seama ca singura lui sansa sa nu ajunga pe strazi e sa se tina de scoala. A terminat liceul, apoi Facultatea de Economie a Universitatii de Vest si inca o facultate de asistenti sociali la Arad.

Acum, a ajuns director la liceul din Faget.

Cel mai mare vis al lui e sa construiasca un centru social pentru copiii parasiti.

Cititi intreaga poveste a lui Ionel AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI