Cu o lună în urmă, tinerii Ben Binyamin, în vârstă de 29 de ani, și Gali Segal, în vârstă de 26 de ani au fost grav răniți la festivalul de muzică Supernova. O grenadă i-ar fi lovit puternic pe amândoi, în timp ce aceștia alergau în încercarea de a se salva.

Medicii au fost extrem de emoționați de plecarea cuplului

Imediat cei doi au fost duși de urgență la spitalul Hillel Yaffe din Hadera pentru îngriji medicale.

Din păcate, medicii nu au mai putut să le salveze piciorul drept, ambilor tineri. Așadar, ei au trecut prin chinuri greu de imaginat, însă în tot acest timp nu și-au pierdut speranța, deoarece treceau prin asta împreună. După săptămâni întregi de stat în centrul medical Hillel Yaffe, Ben și Gali au plecat acasă cu zâmbetul pe buze, mai încrezători și mai optimiști.

Ben și Gali au plecat din spital, după o lună de spitalizare.

[Sursa foto: X]

Citește și: Ziua 32 de Război în Israel- Benjamin Netanyahu a declarat că este dispus să facă "mici pauze" în conflictul actual, pentru ca Hamas să elibereze ostaticii

Ben și Gali au plecat înlăcrimați din spitalul care le-a fost ca o doua familie

În continuare, ei trebuie să meargă la recuperări la un alt centru din Tel Hashomer, informează Yedioth Ahronoth. La plecare, au fost îmbrățisați și aplaudați de medicii și asistenții care au avut grijă de ei pe toată perioada șederii lor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, ei au fluturat steaguri israeliene și au făcut un colaj de poze cu cei doi tineri.

"Pe tot parcursul spitalizării, personalul a avut grijă de ei cu mare dăruire și i-a învăluit pe ei și pe noi în devotament", a

declarat Orli Gedron, mama lui Gali. Totodată, femeia a povestit cum medicii veneau de fiecare dată să îi anunțe despre starea celor doi de sănătate atunci când ieșeau din operații. 

Ben și Gali pe patul de spital.

[Sursa foto: X]

Citește și: Numărul românilor ţinuţi ostatici în Fâşia Gaza a ajuns la șase. Ce vor teroriștii în schimbul eliberării prizonierilor?

Și tânăra de 26 de ani a ținut să spună cât de recunoscători sunt ea și Ben pentru marea îmbrățișare pe care au primit-o la Hillel Yaffe și a spus că "au devenit cu adevărat parte din familie". 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si