Close sidebar
Close sidebar

Povestea emoționantă din spatele acestei fotografii cu o bătrână care ține o pizza în mână

Această bătrână a fost fotografiată în Iași în timp ce ține o pizza în mână și a fost postată pe rețelele de socializare. Internauții s-au întrebat ce poveste se ascunde în spatele acestei imagini.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ei bine, se ascunde o faptă bună. Un local din Iași ascunde un plic prin oraș, care conține un tichet cadou, iar norocosul primește două pizza, dintre care una va trebui să o dăruiască unei persoane nevoiașe. Această femeie este una dintre acele acele persoane, care a primit în dar o pizza de la câștigător.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Au peste 70 de ani, nu văd și nici nu aud bine, dar conduc. Imagini șocante

Nu putem să nu remarcăm bucuria de pe chipul acestei bătrâne, la un gest…atât de mic și care ne arată că fericirea vine nu doar din marile realizări pe care le avem, ci şi din lucrurile mărunte pe care le trăim zi de zi.

Sursa: cancan.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI