Close sidebar
Close sidebar

Povestea fascinanta a lui Andrei Ciubota, cel mai bun tatuator din Iasi. "Am tatuat cu pistolul la tampla!"

Andrei Ciubota este unul dintre cei mai apreciati artisti in artat tatuajelor din Iasi, dar viata lui este una desprinsa parca dintr-un film.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Totul a inceput pentru el in urma cu 12 ani, in cartierul Metalurgie din Iasi, acolo unde locuia Q-Bo, asa cum este cunoscut in lumea "artei pe piele".

A studiat la Liceul de Arta Octav Bancila din Iasi si de mic a visat sa faca ceva frumos. "Visul meu a fost sa cant. M-a atras muzica hip-hop, ca pe toti baietii din generatia mea. Parintii mei si toti din generatia lor nu intelegeau muzica asta si nu agreau fenomenul", isi aduce el aminte.

A inceput mai tarziu sa faca grafitii si si-a facut un nume important in asta, in Iasi. Mai tarziu a dansat breakdance, apoi a trecut la stiluri mai agresive de muzica.

Totusi, mai tarziu, pe strada, s-a apucat de tatuaje si a inceput sa ii mearga bine. Si-a construit singur primul aparat de tatuaj si a facut asta in diverse locatii ca si caminele, scarile de bloc sau apartamentele.

Renumele sau a crescut repede si asa a intrat intr-o lume pe care nu si-a dorit-o.

A fost rapit si dus intr-o locatie izolata si amenintat sa tatueze cu un pistol la tampla. A scapat dupa ce a facut o treaba excelenta. "Am fost fortat sa fiu martor la violenta domestica si de orice natura. M-am expus la riscuri mari in ceea ce priveste integritatea mea fizica.
Am indurat nivele de stres la care multi ar ceda doar sa auda. Am fost amenintat, umilit si de multe ori tratat extrem de prost, dar am reusit prin mine si cu ajutorul priuetenilor care m-au sustinut sa ma impun si sa imi selectez clientela"
, a povestit Andrei pentru cei de la adevarul.ro.

Acum are o mica afacere de apartament si reuseste sa se intretina singur cu ea.
A terminat Facultatea de Arte, sectia Pictura-Sculptura si isi continua afacerea, dar si pasiunea pentru muzica.

Sursa Foto: adevarul.ro/Gabi Mindrila

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

AICI POTI SA CITESTI TOTUL DESPRE VIATA LUI ANDREI CIUBOTA!


Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI