În mijlocul apelor care au ruinat viețile a mii de persoane, o femeie în vârstă de 69 de ani a devenit un adevărat înger pentru 20 de oameni.

Tanti Luța locuiește în Pechea. Când a venit viitura, bătrâna nu a stat pe gânduri și a sărit în apărarea vecinilor săi, care în orice clipă ar fi putut să se înece.

Citește și: VIDEO Loviți de viitură, o iau de la zero! Gălățenii trăiesc un coșmar, după inundațiile din ultimele zile

inundatii galati, viituri, pericol inec

Modul în care bătrâna și-a salvat vecinii: „Mă bucur din toată inima că am reuşit să scap atâtea vieţi” 

Femeia a reprezentat singura speranță pentru 20 de persoane din localitatea Pechea. Femeia și-a chemat vecinii la ea și s-au adăpostit cu toții în podul casei sale. De la copii la bătrâni, toți au supraviețuit mulțumită bătrânei cu suflet mare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

15 ore au stat oamenii în podul casei, până când apele s-au mai retras și au putut să coboare în siguranță. În tot acest timp, oamenii s-au rugat să scape cu bine din mijlocul dezastrului care s-a abătut asupra lor.

„Oamenii strigau în disperare că nu mai pot să trăiască şi să vină cineva să îi ajute. Şi i-am tras, că nu am avut încotro. 20 de persoane ne-am urcat aici în pod şi am supravieţuit. 20 de oameni, femei, copii, cu toţi ne-am urcat. Fără scară, scara era afară, în apă. Ne-am suit pe dulapul ăsta, sus.

20 de persoane care au scăpat cu viaţă.

Dacă nu eram eu şi nu veneau la mine, nu reuşeau să ajungă la şosea, se înecau. Mă bucur din toată inima că am reuşit să fac o faptă bună, să scap atâtea vieţi”, a povestit tanti Luţa, notează Observator.

Citește și: Risc de îmbolnăvire în zonele afectate de viituri. Ministerul Sănătății trage un semnal de alarmă: "Folosiţi apa care..."

inundatii galati, viituri, pericol inec


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si