Close sidebar
Close sidebar

Povestea femeii care s-a casatorit cu cinci barbati, toti frati: "Nu favorizez pe niciunul. Ma culc cu ei pe rand"

Rajo Verma, o tanara mama din India are doar 21 de ani si este casatorita cu cinci frati, pentru a pastra traditia locala.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia a dezvaluit cum e sa fii casatorita cu mai multi barbati, toti frati. Ea doarme in fiecare seara cu alt barbat. E mama unui baietel, insa nu stie care dintre ei e tatal copilului, noteaza Daily Mail.

"Initial a fost putin ciudat, dar nu favorizez pe niciunul. Mama a fost de asemenea casatorita cu trei frati si cand m-am casatorit stiam ca trebuie sa-i accept pe toti de soti. Ma culc cu ei pe rand. Nu avem paturi, doar mai multe paturi pe podea. Primesc mai multa atentie si dragoste decat majoritatea sotiilor”, a declarat femeia.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Desi suna bizar, aceasta este traditia dintr-un mic sat de langa Dehradun, in nordul Indiei, unde femeile trebuie sa se casatoreasca cu toti fratii primului ei sot.

Rajo s-a casatorit prima data cu Guddu. Dupa patru ani, s-a casatorit si cu ceilalti patru barbati, cel mai tanar avand 19 ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI