Close sidebar
Close sidebar

Povestea frumoasa de dragoste dintre un actor roman de telenovele si o columbianca! S-au retras la poalele Muntilor Fagarasi si si-au facut o ferma de capre

Au lasat meleagurile sud-americane si s-au retras la poalele Muntilor Fagaras, intr-un peisaj de poveste. Un ardelean, actor in telenovele, si o columbianca imbina perfect traditiile si pragatesc, dupa retete speciale, branzeturi delcioase din lapte de capra.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Rar vezi pe plaiurile mioritice iubire ca a lor: in inima traditiilor transilvanene, Toma Zerestea si Tannia Arciniegas traiesc o poveste cu iz sud-american!

S-au cunoscut in capitala Columbiei; iar dupa 2 ani in care s-au convins ca sunt si unul, si altul lipsiti de prejudecati si teama, au parasit agitatia din Bogota, pentru linistea din Romania.

Toma Zerestea: Este ceva ce ai in sange, imi place, ma atrage, animalele agricultura... 

Si atunci facem ca sa putem sa ducem o viata mai buna si sanatoasa

S-au stabilit la Sebesu de Jos, in casa in care el a copilarit si au pus pe picioare o mica ferma de capre. Branzeturile preparate de cei doi soti sunt o combinatie delicioasa intre produsele traditionale romanesti si cele columbiene.

Toma Zerestea: O sa facem trei tipuri de cas din el: tipica branza de burduf, care se face la noi si o sa facem o rulada cu chimen si o rulada cu marar.


In timp ce Toma marunteste casul, Tannia culege verdeturile proaspete din gradina.

Tannia Arciniegas: Imi place, e mai liniste, e... Pace asa.

Sortimentele de branza le prepara amandoi, dar dupa retete diferite. El asa cum a invatat-o de la bunici, ea fara sare, cu verdeturi si mirodenii.

Tannia: E diferenta. La noi se mananca mai sarat... Mai sarat si mai gras.


Diferentele i-au apropiat nu doar in bucatarie: pe vremea cand s-au cunoscut, in Columbia, Toma era actor in telenovele, iar Tania expert contabil.

Toma Zerestea: Am facut cascadorii, cateva dublaje si rol secundar

Desi visul lui era sa ajunga mare pe micile ecrane, branza e cea care l-a facut faimos. O data pe saptamana, Toma livreaza minunatii la cerere.


Toma Zerestea: Avem branza de burduf, romaneasca, avem rulade cu marar, cu chimen, telmea, cas dulce, doua feluri de dulceata din lapte, este dulceata pentru patiserie si dulceata pentru lichior

Cel mai solicitat e casul dupa reteta spaniola.

Toma Zerestea: Punctul lui de mancare e dupa sase luni. Se lasa la maturat si se unge cu ulei de masline pe exterior.

Mica afacere de familie le aduce bani destui cat sa-si intretina fetita. Visul celor doi soti este insa acela de a produce si mai mult: cat sa-si multumeasca si viitori clienti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI