Cat Janice, o mamă aflată pe moarte, a scris o melodie pentru fiul său în vârstă de 7 ani. În cele din urmă, aceasta a ajuns să fie virală pe TikTok.

Cine este Cat Janice?

Cat Janice este o mamă în vârstă de 31 de ani. În luna noiembrie, anul 2021, aceasta a remarcat un nodul la gât.

"Abia mă vindecasem de COVID, așa că ganglionii mei limfatici erau foarte umflați, așa că... nu am dat importanță,"

a spus ea într-un videoclip TikTok din 2022 intitulat "Hipocondria mea m-a salvat."

De asemenea, Janice a explicat ulterior:

,,În martie 2022... Învățam pentru un examen și când sunt anxioasă, îmi mângâi gâtul. Am observat că nodulul era încă acolo."

Medicii l-au diagnosticat ca fiind sarcom. Acesta reprezintă un tip rar de tumoră, dezvoltată în oase și țesuturi. Cat a ajuns să învingă boala, după ce a urmat un tratament, dar din păcate, acesta a recidivat în anul 2023, în luna iunie. De data aceasta, în plămâni.

O modalitate prin care aceasta a făcut față diagnosticului a fost prin muzică. Fiind pasionată de muzică, ea a continuat să lucreze și să creeze cântece, în ciuda bolii cumplite.

Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, după ce a aflat cel mai recent diagnostic, a declarat:

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

, ,O să mă întorc la tratament. O să fiu puternică în legătură cu asta și o să vă las să știți ce se întâmplă! Și vă mulțumesc foarte mult că mă iubiți!''

În luna ianuarie, aceasta a postat o actualizare cu privire la starea sa de sănătate, pentru urmăritorii ei.

,,Tumorile s-au triplat practic peste noapte''. Pe 10 ianuarie a intrat într-un ospiciu.

Ea nu putea respira singură, potrivit PEOPLE.

Citește și: VIDEO- Cancerul, boala care a îngenunchiat familia regală?! Regele Charles al III-lea nu este primul care primește diagnosticul crunt, bunicul lui a murit din pricina afecțiunii

Cat și-a dorit să lanseze o ultimă melodie

Cat a spus publicației că a semnat întreaga sa discografie pentru fiul său, adăugând că dorește să lanseze o ,,ultimă melodie''.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Cat Janice (@cat.janice)

Aceasta s-a numit „Dance Outta My Head”. Potrivit lui Cat Janice, i-a venit în minte într-un mod aleatoriu, în timp ce ea și fiul său se plimbau cu mașina împreună.

„Am venit cu versuri distractive și un mic cântec, am înregistrat-o și am făcut o notă vocală mică. Pe măsură ce trecea timpul, ne plimbam cu mașina ascultând-o din când în când".

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ulterior, aceasta a avut o surpriză când a văzut o notificare care arăta că melodia sa a intrat în topuri.

"Stăteam acolo în miez de noapte uitându-mă la telefon. Ce naiba se întâmplă aici. Am început să strig și părinții mei au venit jos. Ce se întâmplă?"

Citește și: VIDEO- A primit o nouă șansă la viață de la femeia care a adus-o pe lume. O fetiță de 8 ani a primit un organ de la mama sa

Janice a realizat faptul că melodia sa a ajuns pe locul 11 în topul Billboard Hot Dance/Electronic.

"Toți m-ați iubit atât de mult și mi-ați oferit acel moment și sunt recunoscătoare pe vecie. Orice îmi aduce Dumnezeu în cale, știu că sunt iubită."

Care a fost dorința lui Cat?

Cat a avut dorința ca fanii să îi distribuie piesa și să o folosească în clipuri pe TikTok. În acest caz, toate drepturile de autor au fost trecute pe numele fiului său. De asemenea, banii strânși din vizualizări vor ajunge la el, când ea nu va mai fi în viață.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si