"Cautam disperat sa fac ceva, sa realizez ceva Stiti cum sunt promisiuni, sunt vedem cum te descurci, iti cer toti experienta, chiar daca tu nu ai experienta dar vrei sa faci experienta", a declarat barbatul.
Fara sa stie ce va urma, si-a pus visurile intr-un bagaj si a plecat. O data ajuns, imparte o chirie cu alti trei baieti.
Nu i-a fost rusine sa faca munci de care alti fug.
"Le spun si colegilor mei in bucatarie acum Toti zic: "a, sa speli vase", orice munca intr-o echipa este foarte importanta ca echipa aia sa mearga inainte".
"Stii cand iei primul salariu? M am uitat asa la vreo doua zile. L am pus pe frigider si m am uitat la el. Prima data cred ca mi am luat ceva mai bun de mancat, banuiesc. Pana atunci mancam, cand ajungeam acasa, doar ton sau crenvusti. Ton in cutie, in ulei. SI acum, cand vad crenvustii sau tonul, nu… rade".
Adevarata sansa a venit acum 2 ani, cand a reusit sa isi faca vacanta acasa. S-a intalnit cu un fost coleg de liceu si, de aici, povestea a luat o alta turnura.
A pus pariu cu lumea bussinesului din Bucuresti. Un pariu castigat din prima.
Acum conduce unul dintre restaurantele de top din Capitala si are tot ce isi poate dori. Totusi, ceva ii lipseste: fiica lui de 9 ani, Ioana, care a ramas in Italia.
"Sunt navestist, de cate ori pot sa ma duc in Italia sa o vad, vorbim f mult pe whatsapp, ne vedem in fiecare zi, imi pov ce a facut la scoala. Ti e greu.. te obisnuiesti, asta este".