Ozcan Kilic este un tânăr  în vârstă de 24 de ani, jumătate român din partea mamei și jumătate turc din cea a tatălui. Tânărul se află în căutarea femeii care i-a dat viață și despre care susține că nu mai știe nimic de foarte mulți ani. Băiatul a postat un mesaj pe pagina de Facebook " The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României"  în

care susține că, împreună cu ceilalți doi frații ai săi, se află în căutarea mamei lor. "Știm despre ea că este plecată la muncă în Italia", a menționat Ozcan Kilic.

Citeste si: Un ieșean și-a ucis soția în bătaie. Alina a murit pentru că nu mai câștiga bani din videochat

Tânărul în vârstă de 24 de ani a mai menționat că femeia, pe care o cheamă Cristina Kilic, numele de fată fiind Cristina Lozneanu, i-a căutat de-a lungul anilor pe cei trei copii ai săi, doar că tatăl băieților s-a opus ca aceștia să se mai întâlnească.

"Ea ne-a căutat, dar noi, fiind copii și influențați de tata, nu am reușit să luăm legătura cu ea, iar acum regretăm foarte mult acest lucru", a mărturisit Ozcan Kilic.

Cei trei tineri nu și-au mai văzut mama de pe vremea când erau copii

Mama celor trei tineri, Cristina, ar fi născută în Botoșani și ar fi plecat cu mult timp în urmă să lucreze în Italia.

Ozcan face un apel la toți cei care ar putea să-l ajute cu informații și are un mesaj pentru mama sa: "Dacă citești acest mesaj te rugăm să ne ierți pentru decizia luată în trecut și să ne contactezi prin intermediul acestei pagini!".

Citeste si: Durerea mamei românce ale cărei fiice au fost ucise tren în Italia: „Multe întrebări vor rămâne fără răspuns”

Iată mesajul integral postat pe pagina de Facebook de unul dintre cei trei frați:

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"SALUTĂRI DIN TURCIA.

Numele meu este OZCAN KILIC și sunt născut în 17.10.1998 în TURCIA și împreună cu fraţii mei suntem în căutarea mamei noastre.

Mama a fost căsătorită cu tatăl nostru care este de origine turcă. Mama mea la naștere se numea CRISTINA LOZNEANU iar acum numele ei este CRISTINA KILIC deoarece părinții mei încă nu au divorțat. Mama mea era de loc din BOTOȘANI și era născută în anul 1972. În urmă cu mulți ani mama a plecat să lucreze în Italia si nu s-a mai întors.

Noi ne-am dori enorm de mult ca să ne reîntâlnim cu ea și să recuperăm împreună anii pierduți. Ea ne-a căutat dar noi fiind copii și influențați de tata, nu am reușit să luăm legătura cu ea iar acum acum regretăm foarte mult acest lucru.

Dacă citești acest mesaj te rugăm să ne ierți pentru decizia luată în trecut și să ne contactezi prin intermediul acestei pagini.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Vă rugăm să DISTRIBUIȚI anunțul meu în speranța că va ajunge în Italia la mama noastră.

Va mulțumesc tuturor pentru ajutorul acordat și orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini."

Citeste si: Patru români, înșelătorie de 1,5 milioane de euro în Italia. Cum au acționat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si