Close sidebar
Close sidebar

Povestea impresionantă a unei familii. Mama și fiul au primit inimi noi, după ani buni de așteptare

Minune la o familie din Tulcea. O mamă, în vârstă de 29 de ani, și fiul ei au primit o nouă șansă la viață. Cei doi au trecut printr-un transplant de inimă pe care îl așteptau de ani buni.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Marieta Ţurlică a primit de curând o inimă nouă, iar fiul ei a primit și el o inimă, în urmă cu doi ani. Tânăra mamă suferea de insuficiență cardiacă, iar în ultimul timp situația femeii era una foarte critică.

Citeste si: Doliu în sportul românesc. Fostul fotbalist Ilie Bărbulescu a murit la vârsta de 62 de ani

Marieta Ţurlică se simte bine acum şi se poate bucura liniştită de viaţă, alături de copilul ei. Micuţul, la rândul lui, a fost şi el operat în urmă cu doi ani, atunci când a primit, de asemenea, o inimă nouă.

Citeste si: Incredibil! Vă mai aduceți aminte de piromanul care i-a dat foc fostei iubite? Ce sentință au putut să îi dea magistrații la un an după ce a ucis fata cu sânge rece

Povestea impresionantă a unei familii. Mama și fiul au primit inimi noi, deși așteptau de ani buni

Denis, fiul femeii, a avut aceeași problemă. Medicii consideră că a fost o moștenire genetică. Copilul a fost în stare foarte gravă, iar în anul 2018 a fost supus unei intervenții chirurgicale care i-a salvat viața.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„A ştiut că este singura lui şansă la viaţă cât mai lungă şi, după ce a aflat că totul a fost bine, chiar s-a bucurat foarte mult'', a spus mama lui Denis, conform Observator.tv.

Citeste si: MAE, despre suspiciuni de infecţie cu coronavirus la un român din Italia şi unul din Spania: Pentru românul din Italia, testele medicale nu au confirmat o infecţie cu coronavirus/ Pentru cel din Spania, investigaţiile medicale sunt în derulare

Organul primit de Denis a aparținut unei fetițe din Oradea. De asemenea, inima Marietei a fost donată de la un pacient de 32 de ani din Maramureş, care a suferit un accident casnic.

Tânărul care a decedat se afla în moarte cerebrală, iar cadrele medicale i-au zis familiei că nu poate fi salvat.

Părinții tânărului din Maramureș au considerat că este nevoie ca inima fiului să bată în corpul altcuiva. Așa că au decis să doneze organele pentru ca fiul lor să ofere viaţă altor oameni aflaţi în nevoie.

Citeste si: Prognoza meteo. Vin ninsorile! Cod portocaliu in mai multe judete din tara. Vremea se schimba drastic

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI