La vârsta de aproape 90 de ani, domnul Marin Ghiţă, în vârstă de 88 de ani, este pregătit să suțină admiterea la Drept de anul acesta. Bărbatul își dorește foarte mult să meargă la instanţă în robă.

Citeste si: Concert cu final tragic. Un tânăr s-a stins din viață după ce a căzut în gol 12 metri, pe stadionul unde concentra The Weeknd

Cu toate că mai are de trecut câteva obstacole şi îl mai despart câțiva ani de îndeplinirea visului său, domnul Ghiță este pregătit să se lupte până la capăt să obțină un loc la facultatea de Drept ca să ajungă să se vadă în barou.

Domnul Marin Ghiţă vrea să devină avocat la vârsta de 88 de ani

"Da, îmi doresc să reintru în câmpul muncii ca avocat. De ce nu? Mă simt bine, sunt sănătos. Ce o vrea Dumnezeu. M-am pregătit. Istorie ştiu şi eu. Orice m-ar îndrepta pot să răspund. Nu am mai făcut facultate. Ca să vă spun cinstit, am fost orfan şi am făcut după posibilităţile mele", a mărturisit Marin Ghiţă, potrivit jurnaliștilor de la Antena 3.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La nici o lună după ce au scăpat de emoțiile examenului maturității, absolvenţii de liceu trec prin noi emoţii la examenul de admitere la Facultatea de Drept.

Citeste si: Ford se pregătește de concedieri masive. Care este motivul real

Mulţi dintre candidaţi afirmă că şi-au dorit de mici să dea la această facultate şi s-au pregătit suficient pentru a-şi vedea visul cu ochii.

La Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti sunt 285 de locuri, pentru care se luptă 1251 de absolvenţi de liceu.

Citeste si: Caz șocant în SUA! O femeie s-a costumat în asistentă şi a încercat să fure un nou născut din spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si