Close sidebar
Close sidebar

Povestea impresionantă a fetiței care și-a salvat mama bolnavă de inimă, după ce a folosit un asistent virtual pentru a chema ajutoare: „Sunt atât de mândră de ea”

O fetiță a reușit să îi salveze viața mamei sale, folosindu-se de inteligența artificială. Asistentul virtual era configurat de mama ei, iar micuța l-a „manevrat” impecabil atunci când mama sa a fost în nevoie.

Estera Maria,

Povestea impresionante a fetiței care și-a salvat mama bolnavă de inimă, după ce a folosit un asistent virtual pentru a chema ajutoare: „Sunt atât de mândră de ea”

[Sursa foto: BBC]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O mamă din Scoția care avea probleme cu inima a povestit cum fiica sa în vârstă de doar 6 ani i-a salvat viața după ce i-a cerut asistentului virtual Alexa să sune după ajutor.

Este vorba despre Emma Anderson din Robroyston din Glasgow, care avea 15 ani atunci când a fost diagnosticată cu cardiomiopatie hipertrofică. Fiica sa, Darcey, a știut încă de mică de probleme de sănătate ale mamei sale, având „o durere la inimă”. Darcey a folosit asistentul virtual Alexa pentru a trage un semnal de alarmă atunci când mama sa, de 27 de ani, nu se simțea bine.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a vorbit despre noul iubit: ”Vreau să-mi trăiesc viața în liniște și armonie”. Cine este misteriosul bărbat?

„Sunt atât de mândră de ea”

Mama copilei s-a ocupat de toate, mai exact, ea a configurat asistentul medical.

„Am configurat Alexa astfel încât, dacă leșineam sau mă simțeam rău, tot ce trebuia să facă ea era să spună <<Alexa, sună după ajutor>>, iar asta o suna pe mama mea care locuiește după colț. C hiar a chemat o ambulanță singură. Sunt atât de mândră de ea”,  a spus Emma Anderson.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Referitor la boala sa, Emma a făcut câteva dezvăluiri. O bună parte a vieții sale a fost „întreținută” cu medicamente. I s-a spus la un control de rutină că are nevoie urgent de un transplant de inimă.

„Practic, înseamnă că mușchiul din jurul inimii începe să crească prea gros”, a povestit Emma despre boala ei, pentru BBC

O bună parte a vieții sale a fost „întreținută” cu medicamente.

I s-a spus la un control de rutină că are nevoie urgent de un transplant de inimă.

 „M-am dus la controlul de rutină și mi s-a spus că s-a înrăutățit foarte tare și că nu mai puteam aștepta, trebuna să fiu pus pe o listă urgentă pentru că, practic, dacă părăsesc spital, nu mai aveam mult timp. Am ajuns să folosesc o pompă cu balon aortic care mi-a făcut  inima să bată pentru mine până când sperăm să facem un transplant. Și apoi, am primit un apel care ne spunea că era disponibilă o inimă de donator”,  a povestit femeia. 

Citește și: VIDEO- Cultura de lavandă, afacere de succes pentru o familie din comuna Ipotești

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Emma a făcut transplantul în aprilie 2022 la spitalul NHS Golden Jubilee din Clydebank, atunci când a fost diagnosticată pentru prima dată, i s-a implantat un defibrilator intern în piept, care a „declanșat”de trei ori anul trecut. Ea a spus că transplantul de inimă i-a schimbat viața și că a reușit să se căsătorească cu partenerul ei, Conner, în iulie anul trecut.

 „De la transplant, am o viață complet nouă acum”, a spus femeia. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI