Arpad Cseh a dezvăluit povestea incredibilă a “gladiatorului” lui Szobi Cseh. Fiul cascadorului care a decedat în 2014 conduce “Asociaţia Gladiator”, înfiinţată de tatăl său pentru a ajuta copiii defavorizaţi. În prezent, copiii se antrenează sub supravegherea lui Arpad, care îi pregăteşte în sporturile de contact. Recent, unul dintre băieţi, Viorel, s-a întors de la Cupa Mondială de “freestyle kickboxing”, iar Arpad Cseh a dezvăluit povestea cutremurătoare a puştiului. 

„El este Vioară al nostru! A venit de la Gălbinaşi, dintr-o comună cam rău famată unde se întâmplă rele”, a scris fiul lui Szobi Cseh.

Povestea incredibilă a “gladiatorului” lui Szobi Cseh:" Pe Viorel îl caracterizează curajul"

„Împreună am făcut nenumarate lucruri cum ar fi că am dat iarna trecută zăpada de pe mormintele marilor actori dar şi multe altele! Este pe drumul cel bun, lucrează de jumătate de an la cea mai mare firmă de pază şi vine la antrenamente. S-a mutat în Bucureşti. Pe Viorel îl caracterizează curajul, niciodată nu întreaba cine e adversarul, câţi sunt pe categorie, îşi face treaba! Acum o lună si jumatate, în staţie la tramvai, a fost înjunghiat de 3 ori. Prima dată pe la spate, după umăr şi în piept. După 3 săptămâni a revenit la sala şi a zis că nu poate rata Cupa Mondială Judgement Day ”, a mai relatat Arpad.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Povestea incredibilă a “gladiatorului” lui Szobi Cseh: "L ucrăm la tehnică, sânge avem cât două federaţii!"

S-a aflat despre povestea incredibilă a “gladiatorului” lui Szobi Cseh.  „Cu greu l-am lăsat să participe şi a câştigat aşa cum mă aşteptam, numai că arbitrii au văzut altceva! Meciul a fost postat public, cu rugămintea ca domnul preşedinte al Secretariatului Frfk, Dejanu Adrian, să ne dea un răspuns. A trecut o săptămână, ba chiar doua. Probabil că se doreşte să se uite de această nedreptate, mare pentru noi, neînsemnată pentru ei! Nu e nimic domnule, noi continuăm şi Viorel va lupta în martie, în Anglia unde va reprezenta România. Succes Vioară, lucrăm la tehnică, sânge avem cât două federaţii!”, a încheiat Arpad Cseh.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si