In aceasta seara, Anglia va intalni in semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia pe Croatia si spera ca, in sfarsit, dupa mai bine de 50 de ani, sa joace finala cu mare trofeu pe masa!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Antrenorul Gareth Southgate mizeaza pe un lot puternic de jucatori din Premier League, insa cel pe care fanii britanici pariaza si in aceasta seara este portarul Jordan Pickford! Un necunoscut pana acum doi ani, goalkeeper-ul este, acum, cea mai mare vedeta a fotbalului englez, dupa prestatiile senzationale din optimi si sferturile de finala.

Citeste si: Soc si groaza la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia! Un celebru jucator a fost amenintat cu moartea

pickford foto facebook

Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia 2018! Viata nestiuta a lui Jordan Pickford! A jucat in liga a sasea!!!

Putini stiu insa ca Pickford a ajuns in elita fotbalului dupa cateva sezoane de chin! Jordan a evoluat in liga a sasea, apoi in liga a doua si abia in 2016, a ajuns la Sunderland, pentru doar 500.000 de euro! Evolutiile sale extraordinare insa, in doar un sezon, l-a transformat peste noapte in cel mai scump portar din Premier League, drept dovada, Everton l-a cumparat cu 28,5 milioane de euro! In

scurt timp a fost selectionat si in Nationala, iar el nu a dezamagit, cu Columbia in optimile Campionatului Mondial din Rusia, a parat penalty-u lui Bacca si a pastrat Anglia in turneu, iar cu Suedia, a avut cel putin trei interventii senzationale!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si