Ali Beiranvand Foto: Fanatik

Ali Beiranvand, pe numele complet Alireza Safar Beiranvand, are insa o viata extrem de interesanta! De cand era mic, isi dorea sa joace fotbal si chiar de la inceput a ales sa fie goalkeeper.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Din pacate, actualul fotbalist al lui Persepolis, nu a fost lasat initial de parinti sa isi urmeze visul! “Tatal lui era foarte sarac. Era oier si nu concepea ca fiul sau sa bata mingea in loc sa munceasca pentru a aduce bani acasa. Din acest motiv, era si extrem de dur cu fiul sau, care, intr-o buna zi, a plecat de acasa. Pentru a trai a facut de toate: a spalat masini, a lucrat intr-o pizzerie, o perioada a fost chiar homeless, ratacind pe strazi si prin parcuri, dar in final a reusit sa arate ce poate si sa fie legitimat de Naft Teheran”, au dezvaluit apropiatii lui Ali in media.

Jocul sau bun intre buturi l-a propulsat si la echipa nationala, la care a debutat intr-un amical in 2015! Totusi consacrarea a venit in preliminariile CM 2018. Mai mult, in Rusia, desi asiaticii nu s-au calificat in optimi, el a evoluat foarte bine, mai mult, aseara, in partida cu Portugalia, l-a umilit pe celebrul Ronaldo dupa ce a aparat un penalty in fata lui, la scorul de 1-0 pentru lusitani!
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si