Richard Haynes, în prezent în vârstă de 74 de ani, și-a violat în mod repetat fiica, în perioada 1974- 1981. Trauma suferita de Jenny Haynes a fost atât de profundă încât, pentru a supraviețui abuzului la care a fost supusă, ea a dezvoltat 2.500 de personalități, scrie Libertatea. 

Ce a făcut pentru a se proteja e de domeniul fantasticului. Medicii studiază cazul!

Un tribunal din Australia l-a condamnat, recent, pe Haynes la 45 de ani de închisoare pentru faptele sale, neavând voie să ceară eliberarea condiționată până în anul 2050. Jenny Haynes, al doilea copil dintre cei trei ai lui Richard Haynes, a fost violată și torturată timp de mai mulți ani. În 1981, când avea 11 ani, familia care locuia în Sidney s-a reîntors în Marea Britanie după ce părinţii au divorţat. Tatăl pedofil a amenințat-o constant pe Jenny că o va ucide pe mama ei, supunând-o nu doar violurilor, ci și unor maltratări psihice de neimaginat. Pentru a putea supravieţui traumei profunde provocate de abuzurile tatălui ei, Jenny a suferit de tulburări de comportament şi de identitate disociativă prin care a dezvoltat 2.500 de personalități. Mai multe personalități a lui Jenny au depus mărturie în instanță împotriva tatălui ei. Una dintre personalități a fost Symphony, o fetiţă de 4 ani care a făcut o declarație tulburătoare: „Sunt emoţionată că tati m-a văzut şi m-a auzit azi”.

Jenny s-a referit la Symphony ca la cea „care ne-a salvat vieţile”, însă apoi a apărut o altă personalitate, una numită Muscles. Ea l-a blestemat și l-a numit „ticălos” pe Richard Haynes.

Citeste si: Ultima oră! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă! Poate scăpa de arest!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Vești extrem de triste despre Florin Piersic! Mesajul extrem de trist al fiului marelui actor! ”Tată, să nu mă lași orfan!”

Citeste si: VIDEO| Crime în lanț în Austria. Orbit de gelozie, un tânăr a ucis 5 oameni

Bărbatul s-a declarat vinovat după mărturia fiicei sale, dar „nu pentru că ar fi fost tulburat” de gravitatea faptelor sale, ci pentru că nu a putut să o pună la punct pe „Symphony” care a povestit cu lux de detalii ceea ce i-a făcut tatăl ei în toţi aceşti ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si