Close sidebar
Close sidebar

Povestea lui Lăbuș, cățelul care a fost împușcat iar apoi salvat de un taximetrist din Suceava. Patrupedul are nevoie de un cămin

Lăbuș a fost găsit în parcarea din apropierea unei pensiuni din Codrii Pașcanilor, județul Iași, după ce a fost împușcat. Norocul lui a fost că un taximetrist sucevean a fost în apropiere și l-a găsit. Fără ezitare, taximetristul a încercat să-l ajute și l-a dus la veterinar. Acum, patrupedul are nevoie de o familie iubitoare care să-l adopte.

Alexandra Costea,

Povestea lui Lăbuș, cățelul care a fost împușcat iar apoi salvat de un taximetrist din Suceava. Patrupedul are nevoie de un cămin

[Sursa foto: monitorulsv.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mihai Daniel Varasciuc, un taximetrist din Suceava, a povestit pentru jurnaliștii de la monitorulsv.ro o experiență emoționantă pe care a trăit-o în Săptămâna Mare. În timp ce se îndrepta spre aeroportul din Iași cu un pasager, el a oprit, ca de obicei, în apropierea unei pensiuni din Codrii Pașcanilor. Motivul opririi sale a fost un câine vagabond care trăia în parcarea respectivă și pe care îl hrănea de obicei.

Cu toate că mulți oameni trec cu vederea atunci când vine vorba despre animalele fără stăpân, Mihai a ales să aibă grijă de cățelul Lăbuș și să-i ofere o mâncare caldă.

Citește și: Un tată de 26 de ani a murit după ce a sunat de 100 de ori la serviciile de urgență

„Am avut un șoc când am văzut că Lăbuș, un cățel care odinioară venea singur la mașină și îi dădeam de mâncare, era pur și simplu leșinat de foame și cu piciorul rupt complet, cu plagă deschisă. Mi s-a rupt inima la vederea acestor imagini cutremurătoare. În pădurea din Codrii Pașcanilor nu a trecut un an de când am văzut vreo patru căței împușcați mortal. Cu siguranță Lăbuș ar fi avut aceeași soartă, doar că nu l-au nimerit.
Deci mai are zile de la Dumnezeu”,
a povestit Mihai, potrivit sursei citate.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

După ce a hrănit câinele rănit din parcare, taximetristul și-a continuat drumul spre Iași cu gândul la cum ar putea să ajute animalul în nevoie. În timp ce se îndrepta spre destinație, s-a întâmplat ceva ce a considerat a fi o minune. La aproximativ 50 de kilometri înainte de a ajunge la Iași, persoana pe care trebuia să o preia de la aeroport l-a sunat și i-a anunțat că zborul a fost anulat, deci nu mai avea pasageri până la Suceava.

Lăbuș are acum nevoie de o casă și o familie iubitoare

Așa s-a întors în Codrii Pașcanilor ca să salveze câinele rănit, pe care l-a dus imediat la veterinar pentru a primi îngrijire medicală. Datorită gestului lui Mihai, Lăbuș a fost salvat.

„M-am întors imediat, am luat cățelul și l-am adus la Suceava pentru operație. Recunosc că a fost un chin și pentru mine și pentru el, să-l țin închis în mașină 70 de km, dar ne-a ajutat speranța că va fi bine”, a continuat taximetristul.

Citește și: Doi soți din Brăila au decedat într-un incendiu provocat de lumânarea aprinsă de la Înviere

Acum, după ce piciorușul i-a fost amputat, dându-i-se încă o șansă la viață, Lăbuș își caută un stăpân care să-l adopte.

„Mulțumesc din suflet întregii echipe de la cabinetul doctorului Gabriel Gașpar pentru salvarea vieții lui Lăbuș. Acum îi caut un stăpân care își dorește cu cățel cuminte, sufletist și curajos și trăiesc cu credința și convingerea că se va găsi o persoană cu suflet mare, care îl va adopta”, a conchis Mihai.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cine dispune de o curte și poate face acest gest umanitar îl poate contacta pe Mihai Varasciuc la numărul de telefon 0745.409.840.

Citește și: O persoană a suferit arsuri în urma unui incendiu izbucnit la o fabrică de mobilă din Mureș

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI