Reprezentanții Poliției Române au făcut public pe pagina oficială de Facebook a instituției un mesaj de ”La mulți ani” pentru unul dintre angajații săi, în care l-au felicitat pentru ultimul său act de eroism. Totul a avut loc chiar în prima zi a acestui an!

Citește și: Un adolescent din Vaslui a fost reținut după ce și-a atacat prietenii cu care a mers la colindat. Băiatul de 16 ani le-a furat toţi banii

Totodată, reprezentanții instituției publice au dezvăluit cum colegul lor a salvat viața unei copile și l-au felicitat pentru cunoștiințele de acordare a primului ajutor.

Mesajul transmis de colegii lui Vasile

În urma incidentului în care Vasile a salvat de la moarte o fetiță, chiar în ziua în care își sărbătorea onomastica, colegii au transmis pe rețelele de socializare un mesaj de-a dreptul emoționant.

Citește și: VIDEO- Rușii cer pedeapsa comandanţilor militari pe care îi învinovăţesc de moartea a celor 63 de recruţi mobilizaţi recent

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Hai Vasile, cu tupeu, doar ești erou!

O zi liniștită, împreună cu câțiva prieteni și copiii acestora, avea să aibă o întorsătură. Uneia dintre fetițele invitaților i s-a făcut rău și a regurgitat, înecându-se. Vasile a intervenit ca un profesionist, punând în valoare know-how-ul despre acordarea primului ajutor. A așezat-o pe cea mică într-o poziție de siguranță și a început manevrele de resuscitare, prin masaj toracic.

Fetița și-a revenit, a început să respire normal, iar, la câteva momente după, a fost preluată de cadrele medicale, pentru mai multe investigații. Vasile, Vasile, cum ai început tu noul an!?

Ai respectul colegilor din Iași, al nostru, al tuturor! La mulți ani!! #PolițiaRomână”,  a fost mesajul transmis de oamenii legii pe pagina oficială de Facebook a Poliției Române.

Citește și: VIDEO- Toalete la preț de garsoniere- Prețul toaletelor publice din Satu Mare este echivalentul a patru garsoniere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si