Close sidebar
Close sidebar

Povestea lui Vasile, polițistul care a salvat o fetiță de la moarte. Mesajul emoționant al colegilor

El este Vasile, un poliţist din Iaşi, care a salvat de la moarte o fetiţă în prima zi a acestui an. Totul a avut loc chiar de Sfântul Vasile. Omul legii a resuscitat-o pe minoră, iar aceasta a început să respire din nou.

Alexandra Costea,

Povestea lui Vasile, polițistul care a salvat o fetiță de la moarte. Mesajul emoționant al colegilor

[Sursa foto: Facebook- Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Reprezentanții Poliției Române au făcut public pe pagina oficială de Facebook a instituției un mesaj de ”La mulți ani” pentru unul dintre angajații săi, în care l-au felicitat pentru ultimul său act de eroism. Totul a avut loc chiar în prima zi a acestui an!

Citește și: Un adolescent din Vaslui a fost reținut după ce și-a atacat prietenii cu care a mers la colindat. Băiatul de 16 ani le-a furat toţi banii

Totodată, reprezentanții instituției publice au dezvăluit cum colegul lor a salvat viața unei copile și l-au felicitat pentru cunoștiințele de acordare a primului ajutor.

Mesajul transmis de colegii lui Vasile

În urma incidentului în care Vasile a salvat de la moarte o fetiță, chiar în ziua în care își sărbătorea onomastica, colegii au transmis pe rețelele de socializare un mesaj de-a dreptul emoționant.

Citește și: VIDEO- Rușii cer pedeapsa comandanţilor militari pe care îi învinovăţesc de moartea a celor 63 de recruţi mobilizaţi recent

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Hai Vasile, cu tupeu, doar ești erou!

O zi liniștită, împreună cu câțiva prieteni și copiii acestora, avea să aibă o întorsătură. Uneia dintre fetițele invitaților i s-a făcut rău și a regurgitat, înecându-se.

Vasile a intervenit ca un profesionist, punând în valoare know-how-ul despre acordarea primului ajutor. A așezat-o pe cea mică într-o poziție de siguranță și a început manevrele de resuscitare, prin masaj toracic.

Fetița și-a revenit, a început să respire normal, iar, la câteva momente după, a fost preluată de cadrele medicale, pentru mai multe investigații. Vasile, Vasile, cum ai început tu noul an!?

Ai respectul colegilor din Iași, al nostru, al tuturor! La mulți ani!! #PolițiaRomână”,  a fost mesajul transmis de oamenii legii pe pagina oficială de Facebook a Poliției Române.

Citește și: VIDEO- Toalete la preț de garsoniere- Prețul toaletelor publice din Satu Mare este echivalentul a patru garsoniere

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI