Virgil Boldor, un tânăr antreprenor de 28 de ani și un frizer cu vocație, a ajuns să fie cunoscut datorită videoclipurilor postate pe TikTok, acolo unde a reușit să strângă o comunitate de peste 700.000 de urmăritori. Virgil își începe ziua cu foarfeca în mână și o termină tot cu foarfeca.

Citește și: Un frizer din Siria a devenit viral pe rețelele de socializare. Iată ce transformări spectaculoase a făcut

Îi caută pe străzi, le ascultă poveștile și îi tunde gratuit

Tânărul a ajuns să fie cunoscut drept bărbierul oamenilor străzii. Oriunde știe că ar putea găsi o persoană grea încercată de viață, Virgil merge acolo și îi oferă un mic ajutor.

Virgil Boldor: ”Ori la Gara de Nord, ori prin Centru Vechi, unde știu că sunt mai mulți oameni fără adăpost și mă plimb pe stradă, mă uit stânga dreapta, deja am început să am ochiul format, îi recunosc repede și când văd un om care mi se pare om al străzii, mă duc la el și îl abordez, îl întreb dacă ar accepta să-l ajut, să-i ofer o tunsoare gratuită și multe alte chestii.”

Oamenii mă iubesc, foarte mulți oameni mă apreciază”

Virgil a ajuns să fie iubit și apreciat pentru tot ceea ce face.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Virgil Boldor: ”Oamenii mă iubesc efectiv, foarte mulți oameni mă apreciază, mă iubesc și sunt foarte fericiți și chiar acele emoții ajung la ei, și sunt sigur că îi ajut și îi inspir în a fi mai empatici cu tot ce se întâmplă în viața lor, asta mi-am și dorit.”

Nu mulți știu că viața lui Virgil nu a fost perfectă. A pornit de jos ca ucenic, a spălat podele și, prin munca asiduă, a ajuns celebru.

Virgil Boldor: ”În prima fază am tuns la o casă de copii, nu aveam potențial.”

Dar nu s-a descurajat și a continuat să tundă pe gratis ca să-și facă mâna, până ce a dus frizeria la rang de artă. Astăzi, sute de cursanți îi calcă pragul ca să învețe tainele meseriei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si