După câteva ore de la vizita pe care a făcut-o la maternitate, Mihaela a avut dureri groaznice și a căzut jos. Familia femeii a sunat la 112, însă medicii nu au putut să o salveze nici pe ea nici pe bebelușul nenăscut.

Citeste si: Primele semne ale cancerului de col uterin: Mergi de urgență la medic dacă ai aceste simptome!

Povestea neașteptată a Mihaelei. A murit subit la 28 de ani după o vizită la Maternitatea Ploiești

Tânăra a inițiat vizita la maternitate pentru că a simțit că urma să nască, însă acolo medicul de gardă i-a spus că mai are de așteptat câteva zile. Seara femeia a acuzat dureri grave și a murit. Directorul Maternității din Ploiești spune că femeia a fost monitorizată medical și i s-au făcut investigațiile de specialitate

Rudele femeii au transmis că Mihaela nu suferea de nicio afecțiune cronică. O prietenă de a Mihaelei menționează că gravida devenea foarte emotivă atunci când intra într-o unitate medicală, iar medicii i-au monitorizat atent starea pe parcursul sarcinii din această cauză.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Povestea neașteptată a Mihaelei. A murit subit la 28 de ani după o vizită la Maternitatea Ploiești

Citeste si: Caz nemaiîntâlnit în țară: mamă și fiică însărcinate cu același bărbat: „I-a furat iubitul”

„Avea emoţii şi îi era teamă şi era la prima sarcină, ca oricărui om îi este teamă. Ce ştiu e că la medicul de familie avea tensiunea bună, când ajungea la Ploieşti îi creştea tensiunea", a declarat prietena Mihaelei pentru observator.tv.

Citeste si: Fiul autorului romanului ”Stăpânul Inelelor” a murit. Christopher Tolkien avea 95 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si