Simbolul cinematografiei franceze nu avea studii de actorie, dar a dominat marele ecran și a fost în atenția publicului chiar și când nu a mai jucat. Cei trei copii ai săi au luptat public pentru tutelă, dar i-au stat alături în ultimele clipe de viață. Casa actorului din zona Loarei, aflată în centrul Franței, a devenit loc de pelerinaj pentru fanii săi.

La proprietatea actorului aflată în sudul Parisului zeci de oameni s-au adunat în ultimele 24 de ore ca să depună flori în memoria celebrului star de cinema. Familia nu a oferit informații oficiale despre când vor avea loc funerariile celebrului actor dar a cerut maximă discreție.

Povestea neștiută a lui Alain Delon

Fără studii în actorie, legendarul Alain Delon a trăit întotdeauna așa cum a vrut. Fără să și ascundă viciile: iubea banii, armele și femeile, iar lumea întreagă era cucerită de ochii săi de un albastru intens. Era atât de frumos pentru marile ecrane ale vremii încât unii regizori considerau că filmele în care apărea își vor pierde mesajul dramatic. Alain Delon obișnuia să spună că a avut nevoie de un deceniu ca să demonstreze că este actor în toată puterea cuvântului. Celebritatea, controversele și iubirile l-au însoțit întreaga viață, dar la bătrânețe a rămas singur.

Citește și: La cât este estimată averea lui Alain Delon. Cei trei copii ai săi se luptă în sala de judecată

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Surse: "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis cel puțin alte patru femei, în afară de Denisa și Delia- antena3.ro

Întrebat în cadrul unui interviu dacă este credincios, dacă are credință în Dumnezeu, Alain Delon a răspuns fără să stea pe gânduri: "O iubesc pe Maria" (n.red. Fecioara Maria). El a scos din buzunar o mică figurină care o reprezenta pe Fecioara Maria și a dezvăluit că este un obiect care îl însoțește zi de zi, oriunde ar merge sau indiferent ce ar face.

Marele actor francez a suferit un AVC în 2019 și de atunci aparițiile sale publice s-au tot rărit. Ultimii ani din viața legendei cinematografiei au fost marcați de un război în familie. Cei trei copii: băieții și fiica sa s-au luptat pentru tutela sa, pe motiv că și-a pierdut luciditatea, însă presa franceză titra că, de fapt, este un conflict pe averea actorului, estimată la 245 de milioane de euro.

sursa foto: Profimedia


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si