Close sidebar
Close sidebar

Povestea prostituatei care si-a injunghiat iubitul cu 15 ani mai tanar, dupa ce a fost prinsa in patul sau cu un client

Magistratii au condamnat-o pe Stela Bacrau pentru tentativa de omor. Femeia si-a injunghiat iubitul, dupa ce a fost luata la bataie de acesta, fiind prinsa in timp ce intretinea relatii sexuale cu un alt barbat.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ancheta arata cum a reactionat tanarul atunci cand s-a intors de la serviciu si si-a surprins iubita prostituandu-se. Tribunalul Hunedoara a condamnat-o pe Stela Bacrau, o deveanca de 41 de ani, care a incercat sa isi omoare iubitul, dupa ce a fost prinsa avand relatii intime cu un alt barbat.

Femeia a primit trei ani de inchisoare, cu suspendare. Incidentul s-a petrecut in luna martie, intr-un bloc social de pe Aleea Motilor. Tanarul de 26 de ani a fost adus in stare grava la spital si a fost supus unei interventii chirurgicale, pentru a-i fi salvata viata.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„Stela locuieste in Deva, traind in concubinaj cu Marcel P., de 26 de ani, incepand cu luna iunie 2016. in locuinta femeii, impreuna cu cei doi mai locuieste si o minora in varsta de patru ani, nepoata femeii si de care aceasta are grija deoarece minora a fost parasita de mama. in 15 martie, in jurul orelor 16, Stela s-a deplasat la locuinta ei impreuna cu un barbat cu care a intrat in legatura anterior pe reteaua Facebook cu scopul de a intretine relatii sexuale cu acesta, cu mentiunea ca iubitul ei era in acel moment la serviciu.

La audiere inculpata a declarat ca principala sursa de venit o are din intretinerea de relatii sexuale cu diversi barbati pe care ii cunoaste prin baruri. in jurul orei 17:00, Marcel a sosit mai devreme de la serviciu, a intrat in camera unde Stela era impreuna cu barbatul respectiv, a asteptat ca acestia sa se imbrace, dupa care s-au deplasat toti la un bar din zona unde au consumat bauturi alcoolice, respectiv bere.

in jurul orelor 20, Stela impreuna cu minora si cu Marcel s-au deplasat spre casa, iar cand au ajuns in fata scarii blocului, femeia a fost luata la bataie cu pumnii si cu palmele de catre barbat, in urma careia a cazut la pamant”, se arata in dosar.

Citeste continuarea pe Adevarul.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI