Sunt imaginile dramatice filmate ieri, in Eforie Nord, pe o mare extrem de agitata!!

Turistul care abia isi mai tinea capul la suprafata ar fi fost plans astazi de rude, daca in ajutorul sau n-ar fi sarit un salvamar curajos. „Ati fost la un pas de moarte. Stiu! Cum a fost acolo? Groaznic”, povesteste turistul salvat.

„Se formeaza gropi si a fost o salvare grea ca te trag tuburile inapoi in apa.

Am ajuns putin mai greu la el, dar am ajuns. Cat ai inotat, o suta, doua sute de metri? Cam o suta si ceva”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

El este Iulian, are 23 de ani si este salvamar pe litoral de 4 veri. Ieri, cand a vazut ca turistul este in pericol, s-a aruncat dupa el fara sa ezite. Stia ca marea i-ar putea deveni si lui dusman, dar meseria l-a invatat ca vietile altora sunt mai presus de-a lui!

„A fost foarte greu in ultimele zile pentru noi.

Am fluierat mult, oamenii nu ne au inteles si am mai scos cativa din apa”, povesteste salvamarul.

Din pacate, aprecierile nu le tin de foame eroilor ca Iulian, care intr-o vara salveaza zeci de vieti. Sunt pe plaja si patruleaza prin soare de la 9 dimineata, pana la 7 seara... Iar la sfarsit de luna, rasplata e prea mica pentru efortul urias.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si