Razvan Ionescu Quintus are 65 de ani si locuieste de peste 40 de ani in Germania, acolo unde, asa cum povestea Quintus intr-un interviu mai vechi, este managerul economic al unui mare spital din Munchen.

Seniorul liberal spunea cu ani in urma ca isi doreste ca atunci cand fiul sau si sotia acestuia vor iesi la pensie sa se intoarca in tara, la Ploiesti, acolo unde Quintus avea o casuta, in care a locuit pana in ultima zi a vietii sale, alaturi de nevasta. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Nu s-a intamplat insa asa, iar Mircea Ionescu Quintus a murit fara a-si vedea baiatul intors acasa,

De altfel, in legatura cu fiul sau, politicianul a mai avut o tristete, despre care spunea ca este cea mai mare neimplinire a vietii sale: nu a avut nepoti!
Si totusi, pentru ca averea familiei sa aiba cui sa ramana mostenire, Quintus povestea ca fiul sau a infiat o fata.

“Au multi prieteni dragi in Romania, in Ploiesti, cu fete. Fetele au cam 20 de ani. Incep tratativele pentru a infia una dintre aceste fete. Cineva trebuie sa duca mai departe numele de Ionescu-Quintus. Trebuie sa lasam in familie bruma de avere pe care o avem si noi, si copiii", a povestit Mircea Ionescu Quintus.

Luni, la inmormantarea lui Mircea Ionescu Quintus, multi au ramas uimiti cand l-au vazut pe fiul politicianului.

Razvan Ionescu Quintus a venit imbracat intr-un tricou negru, in blugi si cu pletele albe in vant, fiind o figura atipica fata de politicienii care au fost la inmormantare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si