Close sidebar
Close sidebar

Povestea șocantă a lui Erin Langmaid. La 23 de ani, a născut în baie, fără să știe că este însărcinată

O mamă de 23 de ani, din Australia, a născut în 10 minute pe podeaua din baie. Fata este fotomodel și habar nu avea că este însărcinată.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Erin Langmaid a devenit mamă fără să știe. Tânăra este de profesie fotomodel și nu știa că urmează să devină mamă. În ultimele nouă luni, fotomodelul și-a continuat cu strictețe injecțiile contraceptive și a continuat să își mențină silueta pentru a-și urma meseria.

Citeste si: Doi bărbaţi suspectaţi că au şantajat un bărbat încă din luna august, pentru a le da 20.000 de lei, reţinuţi

Într-una din seri, Erin s-a simțit rău așa că a mers la baie, unde s-a prăbușit de durere. Doar zece minute a durat, iar fiica ei a venit pe lume.

Povestea șocantă a unui fotomodel. La 23 de ani, a născut în 10 minute pe podea

Dan Carty, iubitul fetei a auzit țipete așa că a mers grăbit la baie. Acolo a văzut minunăția.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„Am auzit-o țipând. Când am deschis ușa, nu mi-a venit să cred. Inițial, m-am speriat, pentru că am văzut-o pe Erin pe podea, însă în momentul în care am văzut că ținea în brațe un bebeluș...a fost cel mai mare șoc trăit vreodată”, a povestit Dan.

Citeste si: Cel puţin 22 de palestinieni uciţi în atacuri aeriene israeliene în Fâşia Gaza

Bebelușul nu respira când s-a născut, iar tatăl ei a sunat urgent la ambulanță. Medicii au intervenit rapid, iar micuța Isla a fost salvată și este perfect sănătoasă.

Citeste si: Actriţa şi modelul Virginia Leith, protagonistă în primul film al lui Stanley Kubrick, a murit

Se pare că Erin a avut o „sarcină criptică”, iar medicii estimează că aproximativ una din 450-475 de femei află că este însărcinată la aproximativ 20 de săptămâni de sarcină, în timp ce una din 2.500

de femei află abia în momentul în care intră în travaliu. Tipul de sarcină „misterioasă” nu poate fi detectată prin metode convenționale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI