Brandi Hicks a scăpat ca prin minune, după ce bărbatul care i-a omorât cea mai bună prietenă a vrut să o arunce pe aceasta de pe un pod. Potrivit Daily Star, prietena sa a fost aproape decapitată într-un atac cumplit. 

Elizabeth Reiser, în vârstă de 17 ani şi Brandi Hicks, cu un an mai mare, erau colege și şi-au dorit să petreacă împreună o seară în oraş pentru a sărbători trecerea examenelor finale de la liceu. 

Deodată, cele două au fost abordate de un bărbat care le-a implorat să îl ducă acasă, ba chiar le-a şi oferit 20 de dolari pentru a se putea urca în maşina uneia dintre fete.

Citește și: Atentat sinucigaș într-o moschee din Pakistan: cel puțin 17 morți și 90 de răniți

Omul acela a vorbit o bună bucată de timp cu Liz şi Brandi. Liz a simţit că ceva nu este în regulă, dar Brandi a considerat că fiind amândouă nu ar putea să se întâmple ceva ”, a povestit Becki Reiser, mama uneia dintre fete.

Cum a scăpat Brandi din mâinile ucigașului

Atenție! Informații cu puternic impact emoțional

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Fetele l-au ajutat pe bărbat şi i-au cerut detalii despre locul unde ar fi trebuit să îl lase. Brusc, comportamentul omului s-a schimbat, iar vorbele lui au început să se îndrepte spre alte contexte. Cele două prietene au oprit maşina şi l-au rugat pe bărbat să coboare, moment în care acesta a scos un cuţit şi l-a îndreptat spre acestea, obligând-o pe cea care se afla la volan să continue să conducă, dându-i indicații spre un câmp aflat la marginea orașului.

Citește și: Grav accident rutier: o șoferiță s-a răsturnat cu mașina în urmă cu puțin timp

Odată ajunși la locul crimei, agresorul i-a legat fetei mâinile de volan cu şireturile de la pantofi şi a tras-o din maşină pe Liz, prietena acesteia, pe care a dus-o în câmp. Brandi nu a putut decât să aștepte și să asiste la uciderea cu sânge rece a prietenei ei, care a fost aproape decapitată. 

Bărbatul s-a întors la tânăra care era încă în maşină, a dezlegat-o şi a condus-o la locul crimei, unde a fost forţată să asiste la ultimele momente din viaţa celei mai bune prietene. Acesta a dus-o pe fată în aproperea unei linii de cale ferată din apropierea râului Tuscarawas din New Philadelphia.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Aici, tânăra de 18 ani a fost abuzată sexual în mod repetat, iar apoi agresorul a încercat să o stranguleze cu şireturile folosite pentru a-i lega mâinile. 

Deşi credea că fata a murit, bărbatul a continuat să o stranguleze, iar apoi a încercat să îi împingă trupul într-o prăpastie.

Fata a plonjat în apa râului de sub calea ferată, unde a rămas plutind. Brandi a rămas acolo până când bărbatul a plecat. Imediat după ce acesta a părăsit zona, fata a reuşit să se ridice şi să meargă pe strada principală, acolo unde a cerut ajutorul unui şofer.

Vinovatul, condamnat la 96 de ani de închisoare

Ea a fost transportată de urgenţă la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind apoi audiată de oamenii legii. În timpul audierilor de a doua zi, o femeia a sunat la biroul şefului local unde a spus că fiul ei a fost implicat într-o crimă pe care a comis-o cu o seară înainte. Femeia a oferit detaliile pe care le aflase de la ginerele ei, ceea ce l-a descris întocmai pe criminal.

Matthew Vaca şi-a luat cumnatul şi l-a dus la locul tragediei, acolo unde a mărturisit oribila crimă. Tânărul era cunoscut în evidenţele poliţiştilor, fiind şi în trecut suspectat de ameninţarea cu moartea, furt şi fals în documente. Judecătorii l-au condamnat la 96 de ani de închisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si