Tanara a ajuns in anturajul unei grupari de crima organizata care a vazut in frumusetea ei doar o sursa de venituri facile. Desi i s-a promis ca va lucra doar ca dansatoare in unele dintre cele mai selecte cluburi de noapte din Romania, Irina a fost determinata sa se prostitueze si sa indeplineasca cele mai arzatoare fantezii sexuale ale barbatilor.

"Imi era frica, dupa ce am plecat de acolo, sa ies pe strada, noaptea aveam un somn agitat, mi se parea ca toata lumea vrea sa ma foloseasca.

Îmi era frica de orice când ieseam pe strada. In acest context, am hotarât sa merg la un psihoterapeut", a povestit Irina S.

Irina a fost racolata atunci cand avea doar 18 ani de catre Eduard Ioan Morun, un impresar artistic care avea un CV destul de impresionant pentru fetele cu care intra in contact. Avea inclusiv atestat de impresariat artistic emis de autoritatile competente.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

"Mi-a aratat un album cu mai multe fotografii cu fetele pe care le-a impresariat. Mi-a spus ca toate au o situatie financiara foarte buna ca urmare a ajutorului pe care l-a oferit el. Era foarte convingator", a povestit Irina.

Desi fata nu avea niciun curs de dansatoare, s-a lasat convinsa de impresar ca totul va fi bine si ca ar putea avea castiguri financiare foarte mari, care sa-i asigure independenta financiara.

Impresarul i-a promis fetei ca va fi dansatoare in cele mai tari cluburi din Ploiesti, Bucuresti, Oradea sau Targu Mures. Dupa ce au batut palma, adolescenta a fost trimisa la Targu Mures pentru a lucra in nightclubul L'Amour.

Citeste continuarea pe BZI


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si