Bebelușa născută în India, în regiunea Uttar Pradesh, a fost părăsită de părinții ei, la scurt timp după ce a primit viață. Cazul a fost semnalat de un comerciant din orașul Bareilly, un oraș din Uttar Pradesh, regiune din nordul Indiei.

Bărbatul salvator se pregătea să-și înmormânteze copilul care venise pe lume prematur, la 7 luni, dar a murit la scurt timp după naștere.

Povestea șocantă a unei fetițe nou-născute

„În timp ce săpa groapa pentru copil, la adâncimea de un metru, cazmaua a dat peste un vas de lut, care a fost scos afară. Înăuntru era un copil", spune Abhinandan Singh, șeful poliției locale.

Povestea șocantă a unei fetițe nou-născute. A fost îngropată de vie și abandonată de părinți

Citeste si: Povestea dureroasă a unei familii! Abandonați de mama, opt copii riscă să fie despărțiți de Protecția Copilului pentru că tatăl lor nu are bani să extindă casa

Fetița era în viață, însă respira cu mare dificultate. Comerciantul a anunțat imediat poliția, iar bebelușul a fost transportat la un spital privat din zonă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Medicii au transmis că starea de sănătate a fetei s-a îmbunătățit, iar polița cercetează cazul și caută familia care a abandonat-o la 1 metru sub pământ.

A fost îngropată de vie și abandonată de părinți

„Încercăm să-i găsim pe părinții bebelușului și suspectăm că totul s-ar fi întâmplat cu consimțământul lor", a mai spus șeful poliției locale.

Potrivit The Independent, doctorii indieni spun că fetița a supraviețuit pentru că, foarte probabil, fusese îngropată de doar câteva ore și corpul său mic nu a avut nevoie de mult oxigen pentru a sta în

viață. Un politician local finanțează acum costurile medicale pentru bebeluș și și-a arătat intenția de a o adopta.

Citeste si: Întâmplare șocantă la înmormântare: „Lăsați-mă să ies, e întuneric aici!”

În India, astfel de cazuri au mai fost raportate și, de cele mai multe ori, este vorba despre fetițe abandonate de părinți. În ianuarie, o fetiță a fost, de asemenea, îngropată de vie, într-o localitate aflată la aproximativ 70 de kilometri de Bareilly. Bebelușul a fost salvat atunci de trecători.

Fetele sunt considerate în India „o povară financiară”

Conform BBC, în India, femeile sunt în multe situații discriminate, iar fetele sunt văzute ca o povară financiară, în special în comunitățile sărace ale țării. În astfel de comunități familiile preferă să aibă copii băieți.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Povestea șocantă a unei fetițe nou-născute. A fost îngropată de vie și abandonată de părinți

Citeste si: ȘOCANT! Imaginile groazei! Cum umilește un copil de 7 ani o fostă vânzătoare, devenită profesor!

Estimările activiștilor pentru drepturile omului arată că milioane de avorturi ilegale au avut loc în India în cazurile părinților care au aflat că vor avea fete.

Au fost raportate, de asemenea și multe cazuri de pruncucideri, în familiile care au adus pe lume fetițe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si