Close sidebar
Close sidebar

Povestea șocantă a unei mame îndurerate: „Fiica mea a venit la mine cu părul căzut în mână și m-a întrebat de ce acum...Mă cert cu Dumnezeu și îl intreb de ce”

O mamă îndurerată își strigă durerea până la cer, după ce fetița ei, Rebeca, a fost diagnosticată cu cancer. Femeia este dărâmată de durere.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rebeca era un copil normal, fericit și optimist până a primi nefericita veste. Ea a lăsat sala de judo și joaca cu prietenele pentru a se instala în spitale, totul pentru a duce o luptă de supraviețuire.

Citeste si: Clipe de panică la metrou! Vagoanele trenului s-au umplut de fum!

Părinții ei i-a expus cazul pe rețelele de socializare, în speranța că vor strânge suma de bani necesară pentru tratament. Mama Rebecăi a lansat și un mesaj plin de emoții, pe pagina sa de Facebook, în care își strigă durerea dar explică și evoluția copilei.

Povestea șocantă a unei mame îndurerate: „Fiica mea a venit la mine cu părul căzut în mână și m-a întrebat de ce acum...Mă cert cu Dumnezeu și îl intreb de ce”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Rostește rugăciunea care te scoate din impas și care te ajută să ai bani mulți

„Mi-am început ziua încercând să îi explic fiicei mele de ce părul ei frumos și lung îi va cădea treptat.

Ne pregăteam de asta de ceva timp, însă momentul în care a venit la mine cu părul în mână întrebându-mă de ce acum și de ce așa m-a luat prin surprindere și, totodată, m-a șocat. Este abia începutul, din nefericire. Mă ascund în baie și plâng; mă cert cu Dumnezeu, îl intreb de ce, nu primesc răspuns. Mă gândesc că e o încercare de la Divinitate, îmi șterg lacrimile, mă „scutur" de gândurile negative, îmi pun speranța în aceiași Divinitate cu care mă certam acum 1 minut și ies din cameră cu un zâmbet fals, dar necesar.

Citeste si: Descoperire alarmantă! Două produse banele te pot îmbolnăvi de cancer

Rebeca este puternică, optimistă, speră sa se întoarcă acasă sănătoasă. Nu mă poate vedea dărâmată. Mă cheamă la joacă, timpul trece greu. Mâine mergem la clinică. Mulțumim pentru contribuția financiară, dar și pentru rugăciunile și gândurile bune”, a scris mama micuței, Mădălina Cojocaru.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI