Barbatul de 35 de ani care si-a pierdut viata la mare, a fost pe drumuri o viata intreaga. Si-a luat viata in propriile maini si a plecat mai intai la Bucuresti, el fiind nascut in Tecuci. In urma cu trei ani, impreuna cu mama sa, s-au mutat la Glodeanu Silistea, judetul Buzau,  la o matusa si la sotul acesteia, pentru a porni o afacere. Mama sa era grav bolnava, insa barbatul nu a putut fi alaturi de ea in ziua in care si-a pierdut viata.

Gabriel plecase in Anglia, cu speranta ca va castiga mai bine si va duce o viata mai buna, dupa ce a fost crescut cu greu doar de mama, in urma decesului tatalui. Femeia a murit in 2016, iar Gabriel nu a putut ajunge la inmormantarea ei si nici nu a mai tinut legatura cu rudele de la Buzau.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Soarta nu a fost mai buna cu el, acesta pierzandu-si viata in Vama Veche. El va fi inmormantat in cimitirul de la Glodeanu Silistea, de matusa de acolo, care habar nu avea ca barbatul se intorsese in tara.

"Nici nu stiam ca este in tara, pentru ca il stiam plecat in Anglia, la munca. El nu prea a stat aici si nici nu am tinut legatura”, a declarat Victor Stanila, unchiul tanarului. 

Sursa: adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si