Părintele Nicolae Mustață slujea în biserica din satul Radomir, județul Dolj, de mai bine de 50 de ani. Acesta era foarte iubit de enoriași. Vestea că părintele Nicolae s-a stins din viață în ziua în care trebuia să fie înmormântată preoteasa i-a șocat pe locuitorii din Radomir.

Citeste si: VIDEO EXCLUSIV| Mărturii șocante făcute de bărbatul care a descoperit trupul incendiat al fetiței din Arad: „Câinele a venit la mine cu o...”

Doi dintre copii preotului au murit răpuși de cancer

Sătenii povestesc îndurerați că preotul trecuse de-alungul ultimilor doi ani prin numeroase încercări. Anul trecut, unul dintre fii părintelui a murit răpus de cancer. La începutul anului acesta, cel de al doilea fiu și-a pierdut viața în lupta cu aceași boală.

„Cei doi băieţi care i-au murit erau profesori de matematică şi de sport. Aveau 46 şi 49 de ani. Săptămâna trecută soţia dumnealui a făcut accident vascular şi apoi şi-a pierdut viaţa. A fost foarte afectat, iar la trei zile s-a stins, din păcate. A mai rămas în urma lor doar fata. Dumnealui avea 75 de ani, iar soţia lui 74. A fost un om cu adevărat deosebit , a relatat țârcovnicul bisericii,Petre Ionescu, pentru Gazeta de Sud.

Citeste si: Calendar ortodox decembrie 2021. Care sunt cele mai importante sărbători din ultima lună a anului

Locuitorii sunt îndurerați de pierderea preotului

Enoriașii din satul Radomir sunt marcați de tragedia famiiliei preotului. Aceștia și-au exprimat regretele prin mai multe mesaje de condoleanțe: „Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină! Un Preot adevărat, un OM în adevăratul sens al cuvântului, cu suflet frumos și caracter minunat. Drum lin spre îngeri, părinte! , este mesajul unuia dintre locuitorii satului doljean.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„A fost un preot care a înțeles toate necazurile și suferințele enoriașilor sai. A fost greu încercat prin trecerea în neființă a celor 2 fii și a soției. Durerea mare i-a curmat viata. Drum bun Parinte Mustață! Drum BUN Doamna preoteasa. Dumnezeu sa va odihnească în pace alături de cei doi fii plecati prea devreme pe drumul de unde nu se întoarce nimeni. Dumnezeu sa va odihnească pe toti în pace! Veșnica pomenire”, a scris un alt enoriaș.

Citeste si: Tragedia unei tinere mame din Marea Britanie. La 27 de ani a aflat că mai are doar doi ani de trăit: ,,Am ştiut că ceva nu era bine”

Citeste si: VIDEO| O șoferiță de 74 de ani băută a produs un real dezastru în trafic, după ce a distrus cinci mașini parcate

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si