Close sidebar
Close sidebar

Povestea trista a caporalului Madalin Stoica, militarul ucis astazi in Afganistan. "A vrut sa renunte la armata, dar... Omul asta era painea lui Dumnezeu!"

Un atentat cu o masina capcana a avut loc astazi in Afganistan, iar victime ale acestui atentat au fost mai multi militari romani ce se aflau acolo in misiune. Un soldat a murit, iar alti doi au fost raniti.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Soldatul mort este caporalul Madalin Stoica, un barbat in varsta de 41 de ani care a lasat in urma o sotie si un copil. Vestea mortii lui Madalin s-a raspandit repede printre colegii lui, iar un fost camarad de arme a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui.

"Il stiu de peste 15 ani. Mi-a fost soldat si era specializat ca asistent medical. Mi-a fost subaltern in armata. Avea un bun simt iesit din comun; era painea lui Dumnezeu. Nici acum nu imi dau seama de ce Dumnezeu a luat la el un om atat de bun, incat nici daca voiai sa-i gasesti un cursur nu aveai ce sa ii reprosezi. Avea o pregatire de specialitate in asistenta medicala de urgenta. In el aveam mare incredere cand plecam la misiuni", a declarat Viorel Pavel, fost militar trecut de doi ani in rezerva, pentru cei de la adevarul.ro.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Viorel Pavel a marturisit ca soldat decedat astazi in misiune si-ar fi dorit sa renunte la armata, dar prietenii si familia l-au facut sa se razgandeasca. "El dorea sa plece ca asistent medical in Irlanda. Ajunsese la un moment dat sa isi faca toate formele pentru a pleca acolo. Nu l-am incurajat nici noi, prietenii, nici familia, sa plece asa departe.

Ne-a inteles si a ramas in armata", a mai spus colegul sau.

In incidentul de astazi au mai fost raniti caporalul Ionel Buzea si fruntasul Ionel Toma. Ei au primit ingrijiri medicale la spitalul militar din Kandahar. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI